عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: امید بستن به اینکه برجام به نتیجه ای برسد و سپس همه مسائل ما حل شود، نهایت خامی و از دست دادن فرصت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمصطفی میرسلیم عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در مراسم بزرگداشت دهه فجر که در مسجد امام حسن عسکری(ع) شهرک کوثر قزوین برگزار شد اظهار داشت: آنچه ۳۹ سال پیش در ایران رخ داد از وقایع بی نظیر دوران معاصر است. انقلاب‌های متعددی در دنیا صورت گرفته ولی انقلابی که در ایران اتفاق افتاد ویژگی هایی دارد که آن را کاملا از سایر نهضت‌ها و انقلاب‌های جهان متمایز می‌کند.

وی با بیان اینکه باید خداوند را ستایش کنیم که ما را از سیطره نظام شاهنشاهی نجات داد افزود: امروز یکی از وظایف اساسی مردم، مشارکت است چراکه همین مشارکت از شرایط مهم پیروزی، بقا و دوام انقلاب بوده است و سه وجه بنیادین دارد. نخستین وجه مشارکت حضور در صحنه است، اما نه صحنه‌ای که فقط در آن نان و آب توزیع می‌کنند بلکه صحنه‌ای که توام با مخاطرات فراوان است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برای حضور در چنین صحنه‌ای باید از رفاه و آسایش خود بگذریم و همچون یاران پیامبر(ص) که هرچه داشتند رها کرده و از مکه به مدینه مهاجرت کردند، تصریح کرد: مردم زمان صدر اسلام برای حضور در صحنه، زندگی مادی خود را به عشق زندگی معنوی و برای رسیدن به حیات طیبه رها کردند و از پیامبر(ص) تبعیت کردند.

میرسلیم با اشاره به روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامیخاطر نشان کرد: شب ۲۰ بهمن ماه سال ۵۷ جکومت نظامی اعلام شد اما امام(ره) خطاب به مردم فرمودند که در صحنه حاضر شوید و به حکومت نظامی اعتنا نکنید. این دستور امام و لغو حکومت نظامی اُبهت نظام طاغوتی را شکست.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی فرمان امام خمینی(ره) در شب ۲۰ بهمن ۵۷ را نشأت گرفته از الهام ایشان از حضرت ولی‌عصر(عج) دانست و تاکید کرد: اگر مردم از فرمان امام(ره) تبعیت نمی‌کردند و در صحنه حاضر نمی‌شدند انقلاب اسلامی به پیروزی نمی‌رسید.

وی دومین وجه مشارکت را احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت انقلاب و نظام عنوان کرد و گفت: ما در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نسبت به استقرار شعارهایی که سرمی‌دادیم احساس مسئولیت می‌کردیم. این احساس مسئولیت بود که شرایط را برای ورود امام(ره) به ایران فراهم کرد.

میرسلیم تاکید کرد: وقتی انسان نسبت به یک آرمان انقلابی احساس مسئولیت می‌کند، دیگر به منافع، آسایش و خانواده خود نمی‌اندیشد. حتی در دوران مبارزه اگر کسی از آرمان‌های انقلاب کوتاه می‌آمد، خانواده‌اش به او اعتراض می‌کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام سومین وجه مشارکت را عمل کردن دانست و تصریح کرد: عمل کردن از موضع‌گیری صحیح اغاز می‌شود. وقتی من کلام حقی را فهمیده‌ام و نسبت به آن احساس مسئولیت کردم باید در زمان مناسب خود آن را منتقل کنم درغیر اینصورت مشارکت محقق نخواهد شد. ما باید ارزش‌های انقلاب را به کسانی که بخوبی متوجه آن نشدند انتقال دهیم تا سهمی در مشارکت داشته باشیم.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: ما نباید نسبت به خطراتی که انقلاب و نظام را تهدید می‌کند بی‌ توجه باشیم بلکه باید با موضع گیری صحیح و بیان کلام حق از شیوع باطل جلوگیری کنیم. خدا می‌داند که هواداران باطل چقدر هزینه می‌کنند تا باطل خود را در اذهان ما بنشانند.

میرسلیم با تاکید بر اینکه تحقق مشارکت با از خودگذشتگی و کمک به دیگران حاصل می‌شود، گفت: همین مشارکت منجر به پیروزی قاطع انقلاب با پرچم امام(ره) شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی افرادی که دست آن‌ها از منافعی که در ایران داشتند کوتاه شد و دیگر نمی‌توانستند امکانات کشور بویژه نفت و جوانان ما را به تاراج ببرند، احساس خطر کردند. آنها ترسیدند که نورانیت انقلاب اسلامی باعث شود تا دیگر کشورها نیز از آرمان‌ها و رهبری انقلاب تبعیت کنند.

وی با بیان اینکه پس از تسخیر جاسوس‌خانه آمریکایی‌ها، یکی از تمام افکار و توطئه‌های آن‌ها جنگ تحمیلی بود که افشا شد، اضافه کرد: جنگ بدون مشارکت مردم به سرانجام موفقیت‌آمیز نمی‌رسد و مردمی که انقلاب را برپا کرده بودند، برای حفظ آن در جبهه‌های نور علیه ظلمت از خودگذشتگی نشان دادند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر خون شهدا نبود نهال انقلاب نمی‌توانست رشد کند، اظهار کرد: این نهال با خون ارزشمند شهدا آبیاری شده است و بعد از جنگ هم بازسازی شهرها بدون مشارکت مردم میسر نبود و دولت به اتکا و یاری مردم موفق به جبران خرابی‌های جنگ شد.

میرسلیم مشارکت مردم در زمان‌های مختلف را دارای ابعاد متفاوتی دانست و گفت: جهادی کارکردن بدون توجه به مزایای مادی است؛ ما اگر در دوران بازسازی بعد از جنگ می‌خواستیم بدون مشارکت مردم و به پشتوانه ادارات کارها را پیش ببریم، بسیار زمان‌بر و خارج از توان دولت خارج بود.

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب بیش از ۱۵۰ مؤسسه برای مطالعه ویژگی‌های اسلام شیعی که منجر به پدیدار ساختن انقلاب اسلامی شد، به وجود آمد، تصریح کرد: این مؤسسات با هدف سست کردن اعتقادات مردم طرح‌های متعددی را مطرح کردند که هدف همه این طرح‌ها ایجاد یأس در میان مردم بود؛ غافل از اینکه امید ملت ایران فقط به خداست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: استفاده از برخی عناصر جاهل، دنیاطلب و غافل یعنی داعشی‌ها و تکفیری‌ها نقشه آمریکا و صهیونیسم است که خود در صحنه نیستند اما طراحی‌ها را انجام داده و نظاره می‌کنند.

میرسلیم گفت: آمریکایی که بزرگ‌ترین فروشنده اسلحه در دنیا بوده و هر جا که جنگ وجود داشته اسلحه‌های آن‌ها نیز موجود است نمی‌تواند خواهان برقراری امنیت باشد. رؤسای جمهور امریکا همواره ابزار بودند زیرا کسانی در پشت صحنه حضور دارند که از رئیس جمهور بالاتر هستند.

وی با بیان اینکه از دوران ریاست جمهوری کِندی تاکنون آمریکا هیچ خیری به کشور ما نرسانده است، افزود: دوقطبی‌سازی، راه‌اندازی فتنه و بسیاری از موضوع‌های دیگر زخم‌هایی است که ملت ایران از آمریکا خورده‌ است. در این میان مبارزه با دشمن، مبارزه عالمانه می‌طلبد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من به عنوان کسی که ۲۰ سال در مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است به شما می‌گویم که مطابق آمار و اطلاعات مستند، امکاناتی که خداوند در کشور ما قرار داده، چهار برابر متوسط امکاناتی است که در سایر کشورها وجو دارد؛ بنابراین باید اراده کنیم و روی پای خود بایستیم و قدر جوان‌ها را بدانیم تا مهاجرت نکنند و به کمک یکدیگر کشور را به جلو ببریم.

میرسلیم با تاکید براینکه تاسیس رژیم صهیونیستی در قلب کشورهای مسلمان برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان است اضافه کرد: برجام یک نکته مثبت داشت و آن اینکه در نتیجه مذاکرات و انتشار اخبار آن در جهان، حقانیت و مظلومیت ایران در افکار عمومی جهان اثبات شد و دنیا فهمید که ایران به دنبال خراب کردن جهان نیست بلکه به دنبال راهکار و درست کردن آن است.

وی عنوان کرد: فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب مبنی بر این امر که ایران مجاز به رفتن به سراغ سلاح کشتار جمعی نیست، فراتر از هر مذاکره و قانون دیگر است و دنیا باید بداند که ایران به لحاظ اعتقادی هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: مذاکرات هسته‌ای منجر به این شد که مظلومیت ما در دنیا برطرف شود اما بقیه ماجرا نازرنگی طرف های مقابل ما بود. امید بستن به اینکه برجام به نتیجه ای برسد و سپس همه مسائل ما حل شود و سیل برکت از آمریکا به ایران جریان پیدا کند نهایت خامی و از دست دادن فرصت است.