به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه احداث ۱۸۱ واحد مسکونی جدید در قدس اشغالی را تصویب کرد.
رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کمیته موسوم به «تنظیم و ساخت و ساز محلی» در قدس اشغالی طرح احداث ۱۸۱ واحد مسکونی در شهرک های صهیونیستی گیلو در جنوب و رمات شلومو در شمال قدس اشغالی را تصویب نمود.
کمیته مذکور در دو هفته گذشته با احداث بیش از ۷۰۰ واحد مسکونی جدید در شرق قدس اشغالی موافقت کرده است. این در حالی است که کابینه رژیم صهیونیستی نیز احداث ۵۵۰۰ واحد مسکونی در کرانه باختری را تصویب کرد.
تصمیم صهیونیست ها برای احداث واحدهای مسکونی جدید تنها ۲ روز پس از آن صورت می گیرد که کنیسه رژیم صهیونیستی لایحه مصادره اراضی فلسطینیان را تصویب کرد. این اقدام کنیسه رژیم صهیونیستی با مخالفت کشورهای مختلف و همچنین سازمان ملل و اتحادیه اروپا مواجه گردید.
لازم به ذکر است که کنست رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه قانون مصادره اراضی کرانه باختری را در دور دوم و سوم با موافقت ۶۰ نماینده به تصویب رساند. این برای اولین بار از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین است که قوانینی در فلسطین اشغالی برای غصب و غارت زمین فلسطینیان تصویب می شود.
به موجب این قانون، رژیم صهیونیستی اراضی اختصاصی فلسطینیان در کرانه باختری را مصادره کرده و آن ها را به عنوان شهرک های صهیونیست نشین قلمداد می کند و در صورتی که مالکیت صاحبان اصلی این زمین ها به اثبات برسد، صرفا به آن ها غرامت پرداخت می شود و آنها حق استفاده از زمینهای خود را نخواهند داشت؛ بدین گونه اراضی مذکور جزو املاک تحت تصرف رژیم صهیونیستی تا زمان توافق بر سر مسائل نهایی محسوب خواهد شد.
با اجرای قانون مذکور بر کرانه باختری، این اولین اقدام قانونی رژیم صهیونیستی برای الحاق مجتمع های شهرک نشینی به اراضی تحت سیطره خود خواهد بود که در صورت طرح این مساله در دیوان کیفری بین المللی، این مساله از فوایدی قانونی برای این رژیم برخوردار خواهد بود.
روند شهرک سازی رژیم صهیونیستی از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا طی ژانویه گذشته شکل صعودی به خود گرفته است.
موافقت با احداث شهرک های صهیونیستی در حالی صورت می گیرد که سازمان ملل متحد پیش از این با صدور قطعنامه ای هر گونه شهرک سازی در اراضی اشغالی ۱۹۶۷ را غیر قانونی اعلام کرد.
این قطعنامه با ۱۴ رای موافق و یک رای ممتنع به تصویب رسید. آمریکا تنها عضو شورای امنیت بود که به طرح پیشنهادی رای ممتنع داد.