به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر مهدي فاتح راد رئيس مركز رشد فناوري دانشگاه صنعتي شريف در حاشيه اين گردهمايي گفت: 20 شركت مستقر در مركز رشد فناوري در حوزه هاي آي سي تي، نانو، بيو و اپتيكوليزر با هدف آشنايي و تبادل اطلاعات و امكانات از پارك فناوري پرديس بازديد كردند.
وي ايجاد شبكه را در توسعه فناوري امري ضروري بيان كرد و افزود: پارك هاي فناوري هم به عنوان شبكه، مبتني بر توسعه نوآوري و فناوري پيشرفته فعاليت مي كنند.
فاتح راد با اشاره به طراحي كريدور علم و فناوري بين مركز كار آفريني دانشگاه شريف، مركز رشد فناوري پيشرفته دانشگاه شريف و پارك فناوري پرديس اظهار داشت: اين سه سيستم با هم ارتباط دارند و در جهت تبادل امكانات و خدمات با يكديگر قدم بر مي دارند. هسته هاي دانشجويي در مركز كارآفريني دانشگاه ها شكل مي گيرد و به عنوان شركت هاي نو پا در مركز رشد و بعد از آن در پارك فناوري كه در آن شركت هاي بين المللي و بزرگ تعامل دارند، فعاليت مي كنند. اين فرايند از كار دانشجويي آغاز و به كار حرفه اي ختم مي شود.
وي با تاكيد بر تقويت ارتباط مراكز رشد و پارك هاي فناوري افزود: اين همكاري و تعامل، الگويي براي توسعه فناوري هاي پيشرفته، تحقق نوآوري در عرصه فناوري و يكي از عوامل تحقق نظام ملي نوآوري در كشور خواهد بود.