به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسف نژاد پنجشنبه شب در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب مازندران، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح جامع مطبوعات را در دست اقدام داریم افزود: قرار است کمیسیون تخصصی آن را بررسی کند و در دستور کار مجلس قرار دهد.
وی در ادامه با ابراز رضایت از استقبال مردم از نمایشگاه، گفت: با توجه به نیاز ساری به مرکز نمایشگاهی دائمی، برای تحقق این مهم رایزنی های لازم با وزیر ارشاد صورت می گیرد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی ، با بیان اینکه هیچ چیز جای کتاب را نمی گیرد و خودم هر ۱۰ روز یک کتاب می خوانم ، افزود: کتاب باید به گونه ای باشد که در سبد فرهنگی مردم اثرگذار باشد تا هیچ چیز دیگر جای آن را نگیرد.
یوسف نژاد، با اعلام اینکه در داخل کشور کتابخوانی از رشد قابل توجهی برخوردار نیست، گفت: عدد و رقم ما در سرانه کتابخوانی با آمار جهانی فاصله دارد و من فکر می کنم برای کشوری که مبنای فرهنگی دارد و اساس آن فرهنگ است این آمار قابل قبول نیست و سطح و جایگاه کتاب و کتابخوانی چه از نظر صنعت چاپ و انتشار و میزان توجه به کتابخوانی مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه در سالهای گذشته چه از طریق مجلس و دولت توجه خاصی به موضوعات فرهنگی شده به طوریکه بیش از شش هزار میلیارد تومان به بخش فرهنگی اجتماعی تخصیص داده شد بنابراین لازم است برای بخش فرهنگی این بودجه هدفدار استفاده شود که نیاز به تمرکز و سیاستگذاری دارد.
یوسف نژاد در ادامه بر لزوم هماهنگی بین دستگاه های فرهنگی تاکید کرد و گفت: کار فرهنگی تنها مرهون یک دستگاه و وزاتخانه نیست و این یک نقیصه است، فرهنگ مفهوم گسترده ای دارد به نظر من موضوعات فرهنگی با توجه به تغییرات فرهنگی و سیاسی نیاز به بازنگری دارد و یا تجمیع قانون را می طلبد.
وی افزود: اکنون پولهای زیادی در بخش فرهنگی اختصاص مییابد اما ممکن است انحراف داشته باشد و فعالیتهای موازی صورت گیرد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم تنظیم قوانین مادر و تخصصی و جامع مربوط به هنرهای مختلف تاکید کرد و افزود: در این صورت هزینهها در جای خود بکار گرفته میشود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، درباره عدم حضور وزیر راه و شهرسازی در مجلس، ادامه داد: برای دعوت از آخوندی وزیر راه و شهرسازی شفاهی و کتبی از ایشان دعوت شده بود و چون بار اول به مراسم تشییع رحلت آیتالله هاشمی برخورد کرد، لذا باید بار دیگر کتبی اعلام میشد، ولی از وزیر دعوت نشد و گفتند که شفاهی بود، با این اوصاف چیز مهمی نیست و تضاد و تقابلی نیز وجود ندارد.
یوسفنژاد با بیان اینکه دستگاههای اجرایی باید از یک سوال و استیضاح استقبال کنند، گفت: استیضاح یک فرصت است، نقد کردن و وضوح و شفافسازی است و یک رابطه برد - برد بین دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها است، نه دولت باید بترسد و نه اینکه نمایندگان باید از آن به عنوان ابزار استفاده کنند.
وی، سوال را حق نمایندگان مجلس دانست و گفت: این حق برای نماینده محفوظ است و حد آن را قانون مشخص می کند و بر طبق قانون وزیر ۱۰ روز وقت دارد برای پاسخگویی در صحن علنی مجلس حاضر شود.
وی در بخش دیگر، گفت: مازندران در این سالها تاوان اختلافات و تشدد را داده است و من فکر می کنم اگر اتحاد و انسجام وجود داشته باشد تصمیم گیران بهتر می توانند برای استان تصمیم بگیرند