به گزارش خبرنگار مهر، فرامند هاشمی زاده در ارتباط با حوادث روز گذشته در اهواز و عدم دعوت خبرنگاران به ستاد بحران با حضور وزیر در جمع اهالی رسانه خوزستان اظهار کرد: در دیسپاچینگ مرکزی نزدیک نیروگاه زرگان جلسه ای با حضور وزیر نیرو برگزار و تمام خطوط، ایستگاه های اصلی و مجموعه شبکه های برق رسانی را با هم بررسی کردیم.
وی افزود: کلیه خطوط از این دیسپاچینگ کنترل می شود که به منظور تعیین وضعیت موجود ایستگاه ها و خطوط بالادست توزیع را بررسی کردیم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: روز گذشته چون در حالت اضطرار و بحران قرار داشتیم در آن دیسپاچینگ مجموعه اقدامات انجام شده در راستای عادی سازی شبکه توزیع و خطوط انتقال را بررسی کردیم.
هاشمی زاده بیان کرد: بعد از آن جلسه وزیر با پذیرش مسئولیت از جانب خود در صدا و سیما نیز حضور پیدا کرده و مسائل به وجود آمده را تشریح کرد. وزیر بعد از آن با معاونان خود جلسه ای با حضور استاندار خوزستان و مسئولان دست اندرکاری که مسئولیت مستقیم داشتند را در استانداری برگزار کردند.
وی خبر داد: روز گذشته نیمه جنوبی، شرقی و نیمه غربی استان خوزستان متأثر از این وقایع بود و در همه شهرستان ها شاهد وقوع قطعی آب و برق بودند.
معاون عمرانی استانداری خوزستان با تأکید بر اینکه خبرنگاران به دنبال کشف حقیقت و شفاف سازی هستند، گفت: ساعت هفت و نیم اولین جلسه ستاد بحران با حضور مسئولان استانی و جلسه دوم نیز با تأخیر ساعت ۱۵ و با حضور وزیر نیرو برگزار شد.
هاشمی زاده عنوان کرد: در ارتباط با عدم دعوت از خبرنگاران روابط عمومی استانداری باید پاسخگو باشد ولی از نظر ما حضور خبرنگاران در جلسه ستاد بحران مانعی ندارد. اگر قرار است شفاف سازی شود و اطلاع رسانی های لازم را به مردم داشته باشیم بهترین امین برای این کار خبرنگاران هستند.
وی با اشاره به اینکه خبرنگاران هم مطالب مردم را مسئولان منعکس می کنند و هم بالعکس ادامه داد: چون تأخیری در زمینه حضور وزیر نیرو در استانداری پیش آمد در نهایت جلسه ستاد بحران را با حضور رئیس کمیسیون انرژی، معاونان استاندار و تعدادی از مسئولانی که مانده بودند، برگزار کردیم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت: برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اولین مسئله مطرح شده در جلسه بود. خرید ماشین آلات برای مقره شوری جزو کارهای کوتاه مدت و همچنین خرید ژنراتور (بین ۴۵ تا ۶۰ مگاوات تأمین برق) برای ایستگاه های مهم آب از جمله تصفیه خانه شماره یک و دو اهواز با تأمین اعتبار بین ۶۵ تا ۷۰ میلیارد تومان جزو کارهای میان مدت بود.
هاشمی زاده یادآور شد: مسئله سیلیکون راور کردن مقره ها و ایستگاه ها یکی از اصلی ترین و مورد تأکیدترین کارها بود که مصوب شد.
وی خبر داد: پنج نیروگاه با هشت هزار و ۵۰۰ کیلومتر طول و همچنین ۹۶ ایستگاه برق اصلی در خوزستان داریم. البته در این بین ایستگاه های فرعی در اختیار توزیع نیروی برق هم داریم.
معاون عمرانی استانداری خوزستان خبر داد: از بامداد روز گذشته بعد از شدت مه و بالارفتن رطوبت به صورت ناحیه ای و محله به محله برق قطع شده و از ساعت چهار صبح تعداد مناطق بیشتر و در نهایت پنج نیروگاه آبادان، خرمشهر، ماهشهر، زرگان و رامین از مدار خارج شد.
هاشمی زاده در پایان گفت: از ساعت ۱۰ صبح به بعد به تدریج و برخی مناطق شهرها برق دار شده و از ساعت ۱۵ به بعد نیز برق رسانی های شهرهای استان عادی شد.