خرم‌آباد - کارخانه پارسیلون که در دهه ۷۰ به دنبال واگذاری‌های غیراصولی دچار مشکلات جدی شد طی سال‌های اخیر همواره وبال گردن صنعت لرستان بوده؛ موضوعی که حکایت غم پار و غم پیرار و امسال است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: پارسیلون همچنان درد بی‌درمان صنعت لرستان است، دردی که دیگر به زخمی چرکین و ملتهب تبدیل‌شده، کارگران پارسیلون از بیکاری می‌نالند، اما آنچه واضح است گوش شنوایی برای شنیدن ناله‌های آن‌ها وجود ندارد، نه گوش مسئولی و نه گوش مدیر کارخانه‌ای!

آیا «پارسیلون» برای کارگران آن آب و نان می شود؟

کارگران پارسیلون از روی ناچاری هرچند وقت یک‌بار در استانداری لرستان حاضر می‌شوند تا شاید مدیریت ارشد لرستان فکری به حال آن‌ها کنند، اما هر بار بایاس و ناامیدی استانداری و محل کار هوشنگ بازوند به‌عنوان مدیریت ارشد استان را ترک می‌کنند، انگار قرار است پارسیلون دیگر برای آن‌ها کار و آب و نان نشود.

مسئولان لرستان از استاندار گرفته تا معاون استاندار و سازمان صنعت، معدن و تجارت همواره وعده رفع مشکلات این واحد اقتصادی و همچنین پرداخت مطالبات کارگران آن را می دهند و این در حالیست که هر بار موعد وعده ها به سر می رسد و مسئولان وعده ای جدید را به رسانه ها و کارگران بیکار این کارخانه می دهند.

امروز وعده ای جدید از سوی مسئولان استانداری لرستان رونمایی شد تا مهرداد غضنفری معاون استاندار لرستان در جمع خبرنگاران وعده پرداخت بخشی از مطالبات کارگران پارسیلون را از فردا بدهد، حال باید منتظر بود و دید که آیا این وعده نیز محقق می شود یا اینکه در پرونده سنگین وعده های گذشته مسئولان این استان بایگانی می شود.

معاون استاندار وعده داد: بخشی از مطالبات کارگران از فردا پرداخت می شود

وی در سخنانی اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته طی فردا بخشی از مطالبات کارگران پارسیلون پرداخت می شود.

غضنفری افزود: بعد از تشکیل جلسات و پی گیری های مستمر در قالب ستاد تسهیل، اقتصاد مقاومتی، شورای تامین، شورای نطارتی و ... در مورد پروژه بزرگ پارسیلون، خوشبختانه کنسرسیومی که می بایست تشکیل شود، تشکیل شد.

وی ادامه داد: این کنسرسیوم متشکل از بانک هایی که از پارسیلون مطالبه دارند و شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند، با پیگیری های استاندار و دستگاه های نطارتی تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: بر اساس برنامه زمان بندی شده ابتدا مشکل حقوق کارکنان پارسیلون رفع می شود.

غضنفری افزود: این واحد ۱۳۰ میلیارد تومان بدهی دارد که بخش زیادی از آن مربوط به بانک های عامل و تامین اجتماعی است که خوشبختانه با برگزاری این کنسرسیوم در حال پی گیری است.

کارگران ۱۴ ماه حقوق نگرفته اند

وی ادامه داد: علاوه بر این کارگران پارسیلون ۱۴ ماه حقوق معوق دارند که از نطر ریالی مبلغی در حدود ۸ میلیارد تومان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان اظهار کرد: البته مشکل بیمه بیکاری کارکنان پارسیلون که شامل ۱۹ ماه از سنوات آنهاست نیز باید پیگیری شود.

غضنفری گفت: فردا اکیپ اولیه برای پرداخت حقوق و دستمزد کارگران پارسیلون وارد استان می شود و بر اساس لیست های مورد تایید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عملیات پرداخت بدهی طی برنامه زمان بندی شده، اجرا می شود.

وی اضافه کرد: همزمان با این کار، طرح هایی برای ایجاد شرکتی پویا به مانند قبل و استقرار شرکت و تداوم فعالیت آن نیز در دست پی گیری است.

غضنفری اطهار کرد: همچنین ممکن است مباحثی نیز مانند کارآفرینی، ایجاد سرمایه گذاری جدید و تغییر خط تولید و ...نیز از طریق پیگیری های مسولان، فعالیت کنسرسیوم و...صورت بگیرد و این واحد به روزهای رونق و تاثیرگذاری اش در اقتصاد استان، برسد.