به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد قولان یکشنبه شب در نشستی با خبرنگاران گفت: جشنواره خرس سیاه آسیایی که یک طرح ملی و کشوری به حساب می آید برای دومین بار در استان هرمزگان و به میزبانی شهرستان میناب برگزار می شود.
قولان بیان داشت: اولین دوره این جشنواره در پائیز سال گذشته برگزار شد که در ماه جاری شهرستان میناب برای دومین بار این جشنواره را بر گزار خواهدکرد.
دبیر جشنواره خرس سیاه آسیایی گفت: این کار برای حفاظت از خرس سیاه آسیای وایجاد فرهنگ سازی از سنین کودکی در دست اقدام است.
وی گفت: زیستگاه اصلی خرس سیاه آسیایی در کشور در استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان گزارش و مشاهده شده که استان هرمزگان و شهرستانهای نواحی آن با توجه به پراکندگی مناطق بهترین زیستگاه برای خرس آسیایی در جهان است.
قولان بیان داشت: این حیوان در جهان همانند یوزپلنگ در معرض خطر انقراض قرار دارد و در زیست بوم های ایران نیز چنین خطری خرس سیاه آسیایی را تهدید می کند.
قولان گفت: این جشنواره در روزهای ۲۹، ۲۸، ۲۷ ماه جاری بر گزار می شود که در روز دوم آن همایشی با حضور پرفسور کهرم ومدیران محیط زیستی استان و شهرستان برای ایجاد راهکار و زمینه فرهنگ سازی در بین مردم در حفاظت از این حیوان ارزشمند تدارک دیده شده است.
دبیر جشنواره خرس سیاه آسیایی عنوان کرد: در روز پایانی این جشنواره که در بندر عباس برگزار می شود محمد امیری دوچرخه سوار استان هرمزگان که با شعار محیط زیستی کشورهای اروپایی را رکاب زده است به صورت نمادین از نقطه صفر تا ارتفاع ۲۰۰۰ متری از سطح دریا که از میدان صیادان تا ارتفاعات کوه گنوبه فاصله ۵۰ کیلومتراست را دوندگی می کند.