شهرکرد- مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری با بیان اینکه سستی در انجام امور فرهنگی، منجر به تسلط دشمن می‌شود، گفت: فعالان فرهنگی و مذهبی، افسران مبارزه با جنگ نرم دشمن هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری، حجت‌الاسلام سید جعفر مرتضوی در جمع بانوان فرهیخته شهرستان شهرکرد گفت: انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی است و موفقیت در این راه حاصل نمی شود مگر اینکه همه دست در دست هم دهیم.

حجت‌الاسلام مرتضوی افزود: دشمن در این چند ساله به این نتیجه رسیده که با جنگ سخت و فیزیکی موفق به انجام کاری علیه این کشور نمی شود و به همین دلیل  رو به جنگ نرم فرهنگی آورده و در صدد است تا از داخل کشور و از خارج کشور به وسیله شبکه های موبایلی، اینترنتی و ماهواره ای در کشور ما رخنه ایجاد کند.

وی ادامه داد: فعالان فرهنگی و مذهبی کشور  باید با تمام وجود در راستای مواجهه با معضلات فرهنگی، که دشمن چشم امید به این مباحث دارد، وارد عمل شوند.