به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه از ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه انتخابات هیئت مدیره انجمن نمایش استان فارس در شیراز کلید می خورد در فضای مجازی و گروه ها و کانال های مرتبط با هنرمندان بیانیه های غیررسمی برای تحریم این انتخابات دست به دست شده و برخی از اهالی به سهم شیراز در این فرایند معترض اند.
باید مشکلات و اختلاف نظرها کنار گذاشت
با این وجود علی نقی رزاقی از پیشکسوتان و چهره های شناخته شده تئاتر استان فارس که در این انتخابات نقش ناظر را بر عهده دارد معتقد است: اگر خواهان موفقیت تئاتر فارس هستیم باید مشکلات و اختلاف نظرها کنار گذاشت.
وی با توجه به عدم نامزد شدن برخی پیشکسوتان در انتخابات انجمن نمایش می گوید: مهمترین اولویت مسئولیت پذیری، داشتن وقت لازم برای رسیدگی به امور است که این وقت در میان پیشکسوتان و قدیمی های تئاتر وجود ندارد.
رزاقی عنوان می کند: جوانان و حتی با سابقه های جوان تئاتر استان باید جدا از هرگونه اختلافات تنها برای توسعه و رشد این هنر تلاش کنند هرچند که اختلاف نظرهایی با برخی از مسئولین هم داشته باشند.
از دیگر سو آنچه بیش از هم مورد انتقاد تئاتری های استان است شیوه انتخاباتی است که توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می گیرد.
در این فرایند آنچه بیش از همه مورد انتقاد تئاتری هاست سهمی است که شیراز به عنوان دارنده بیشترین تعداد اهالی هنر نمایش در انتخابات بازی می کند و برای نمونه ابولفضل فرهادی، کارگردان و بازیگر تئاتر معتقد است: تمامی شهرستان های فارس در یک سوی این میدان قرار می گیرند و اهالی تئاتر شیراز هم در مقابل سهم اندکی دارند.
در ۲سال گذشته خروجی انجمن مناسب دیده نشد
او که در روزهای آینده کاری تازه را با عنوان «کله پوک ها» به صحنه خواهد برد درخصوص انتخابات پیش روی انجمن نمایش فارس و زمزمه هایی مبنی بر تحریم این فرایند از سوی برخی تئاتری ها می گوید: شاید به خاطر اینکه در ۲سال گذشته با امیدی رای دادند اما خروجی آن را نامناسب دیدند قصد تحریم داشته باشند.
فرهادی با بیان اینکه قرار گرفتن تمامی شهرستان های فارس به غیر از شیراز در فرایند رای گیری در یک سو و موضعی که شیراز در این انتخابات دارد نیاز به اصلاح دارد می افزاید: باید به تناسب رای گیری انجام گیرد و مثلا شهرستانی مانند کوار که به نسبت جمعیت از فسا دارای تئاتری کمتری است دارای رای یکسان نباشد.
این فعال تئاتری استان فارس که در شهر ادب و هنر به تولید آثار نمایشی می پردازد پیرامون اینکه شیراز در فرایند انتخابات ۶ نماینده دارد یادآور شد: با وجود بیش از ۲۰ نماینده این که شهرستان های فارس دارند موضع گیری ها شدت خواهد گرفت.
وی دیگر ایراد وارد شده به انتخابات انجمن تئاتر فارس را تک رای بودن برخی اهالی این هنر دانسته و می افزاید: برخی از کسانی که در این انتخابات رای می دهند اغلب تک رای به صندوق می ریزند و نگاه شخصی دارند.
انتخابات همسو با مرکز هنرهای نمایشی نیست
فرهادی همچنین پیشنهاد می کند که بهتر است همسو با انتخابات مرکز هنرهای نمایشی در تهران این فرایند انجام گیرد و حال که قرار است انتخابات برگزار شود انجمن هنرهای نمایشی استان فارس هم به شکل مستقل اداره شود.
وی در پایان دوباره بر اینکه برخی اهالی تئاتر شیراز به خاطر مسایل ۲سال گذشته ممکن است دل زده باشند، تصریح می کند: شاید برخی به خاطر روندی که انجمن در این دوسال پیش گرفته تصمیم به رای دادن ندارند.
به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات انجمن هنرهای نمایشی ٢٨ بهمن ماه جاری و همچنین موسیقی و هنرهای تجسمی نیز، پنجم اسفند ٩٥ در شیراز برگزار می شود.