زنجان- سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان با اشاره به بارش برف شدید و کولاک دراستان زنجان، گفت: ۱۵۰ دستگاه خودرو به علت کولاک در گردنه خانچایی محور زنجان-طارم گرفتارشده بودند نجات یافتند.

شهرام میرزایی  در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف شدید و کولاک دراستان زنجان، افزود: ۱۵۰ دستگاه خودرو به علت کولاک در گردنه خانچایی محور زنجان-طارم گرفتارشده بودند با کمک نیروهای راهداری، هلال احمر و پلیس راه نجات یافتند.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ خودرو به سمت طارم و مابقی هم به سمت زنجان ادامه مسیر دادند، اظهار کرد: با توجه به سقوط بهمن در محور زنجان-طارم در محدوده گردنه خانچایی همه عوامل راهداری نسبت به بازگشایی مسیر اقدام کردند و در حال حاضر روند بازگشایی مسیر ادامه دارد.

میرزایی تاکید کرد:  ۲۱ نجاتگر جمعیت هلال احمر زنجان در قالب هشت تیم عملیاتی و با پنج دستگاه آمبولانس و سه دستگاه خودرو نجات ویژه رهاسازی و دو دستگاه خودرو نجات و۵۰ نجاتگر امداد رسانی می کردند.

همچنین رییس اداره مدیریت راههای استان زنجان گفت:درحال حاضر محورهای زنجان-طارم ، زنجان-دندی-تخت سلیمان به علت کولاک بسیار شد ید و تامین ایمنی و محور زنجان-تهم-چورزق به علت ریزش بهمن مسدود است.

محمد امینی در گفتگو  با خبرنگار مهر، افزود: در محورهای نیک پی-ماه نشان و زنجان-ارمغانخانه با وجود برفروبی و انجام عملیات راهداری به علت کولاک شدید و دید ناکافی تردد به کندی صورت می گیرد.

وی  ادامه داد: در سایر محورهای استان بخصوص محورهای شریانی اعم از آزادراه زنجان-قزوین و آزادراه زنجان-تبریز با وجود بارش پراکنده برف و باران تردد بصورت عادی جریان دارد.

امینی افزود: از هم استانی های عزیز تقاضا میشود از ترددهای غیرضروری در محوهای کوهستانی و گردنه های برفگیر پرهیز کنند و در حین تردد تجهیزات زمستانی بخصوص زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

وی تاکید کرد: جهت تردد ایمن، همراه داشتن تجهیزات ایمنی و گرمایشی (زنجیرچرخ، علائم هشداردهنده، پتو، لباس‌گرم، جیره‌ غذایی ) در همه جاده‌های استان الزامی است و از سفرهای غیرضروری؛ خودداری کنند.

امینی افزود: کسانی که قصد سفر دارند برای اطلاع از وضعیت جاده های این استان و کشور با سامانه ۱۴۱، سایت www.۱۴۱.ir و نرم افزار موبایلی ۱۴۱ ارتباط برقرار کنند و یا با سامانه ۱۸۱۶ تماس بگیرند تا بتوانند سفر خود را مدیریت و برنامه ریزی کنند.