گسترش فرهنگ بسيجي تنها راهي است كه مي تواند وضعيت موجود را تغيير دهد و افقهاي تازه اي پيش روي كشور و مردم نمايان سازد.

به گزارش خبرگزاري مهر، شهردار تهران عصر امروز در نشست با بسيجيان و رزمندگان دفاع مقدس شهرداري تهران با بيان اين مطلب افزود : بسيجيان بايد پل ارتباطي بين دولت و مردم باشند چون نمايندگان مردم محسوب مي شوند و نيروهاي خودجوشي هستند كه پيروزي در جنگ را مديون آنها هستيم.

وي تصريح كرد : اگر مي خواهيم بسيج را حفظ كنيم بايد فرهنگ آن را نهادينه سازيم و واقعيت بسيج را به مردم بشناسانيم.

 قاليباف همچنين اظهار داشت : متاسفانه توصيف ما از بسيج و بسيجيان درست نبوده و به همين دليل بسياري از مردم به خصوص جوانان برداشت درستي نسبت به نيروهاي بسيج ندارند.

وي با اشاره به اينكه هنگام جنگ بسيجيان از هر قشر و طبقه اي بودند گفت: افرادي كه در جنگ ايران و عراق شركت داشتند از ابتدا مومن و متدين نبودند اما فضا و محيط به گونه اي بود كه در نهايت اكثر رزمندگان حتي از جان خود براي وطن و مردمشان مي گذشتند.

قاليباف خاطرنشان كرد: بسيجيان بايد فرهنگ ايثار و از خودگذشتگي را بين مردم نهادينه سازند، همان گونه كه هنگام جنگ بدون هيچ توقعي مي جنگيدند و به فكر ماديات نبودند.

شهردار تهران نقش مركز مقاومت بسيج شهردار تهران را بسيار حساس و كليدي دانست و اظهار داشت: طرح جهادي 137 و طرح جداسازي زباله ها از مبدا به كمك نيروهاي بسيج صورت گرفته است .

وي تصريح كرد : بايد نقش بسيجيان در سازمان هاي مختلف پررنگ تر شود زيرا بسيج يك ارگان امنيتي نيست و بايد به عنوان ارگاني فرهنگي،‌اجتماعي و سياسي به طور جدي فعاليت كند.