کرج – استاندار البرز گفت: سند آمایش سرزمینی استان البرز باید باری دیگر در چارچوب برنامه ششم مرور و اصلاحات موردنیاز در این خصوص اعمال شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید طهائی در هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان البرز که پیش از ظهر شنبه در سالن شهدای دولت برگزار شد، بابیان اینکه وابستگی اقتصادی استان‌ها به دولت باید کاهش پیدا کند، اظهار کرد: بنا است این مهم به‌عنوان یک برنامه جدید در کشور پیگیری شود تا استان‌ها در زمینهٔ مسائل اقتصادی از دولت استقلال بیشتری داشته و از هزینه و درآمد مستقلی برخوردار باشند.

وی  با تأکید بر لزوم  شناسایی ظرفیت‌های استان البرز در ارتباط با برنامه ششم توسعه کشور، افزود: باید پتانسیل حوزه تخصصی دستگاه‌ها سطح استان و شهرستان‌ها شناسایی شود.

توجه به مناطق روستایی در برنامه ششم

طهائی خاطرنشان کرد: سند آمایش سرزمینی استان البرز باید باری دیگر در چارچوب برنامه ششم مرور و اصلاحات موردنیاز در این خصوص اعمال شود.

استاندار البرز با طرح این سؤال که توزیع بودجه در سطح ملی و استانی چه مبنایی دارد، گفت: در حال حاضر البرز جز استان‌های برخوردار به شمار می‌رود درحالی‌که شاخص‌های استان این‌گونه نیست.

وی طلب درآمد بیشتر از استان البرز و مرفه دانستن این استان سبب شده در هر دو بخش متضرر شویم، گفت: خوشبختانه در برنامه ششم توسعه به مناطق روستایی و عشایری توجه ویژه‌ای شده است.

مغفول ماندن صندوق توسعه استان در البرز

استاندار البرز با تأکید بر اینکه باید صندوق توسعه استان ایجاد شود، اظهار کرد: بر این اساس بخشی از منابع استان صرف توسعه استان خواهد شد متأسفانه این موضوع تاکنون مغفول مانده است.

طهائی خاطرنشان کرد: مادامی‌که برای منابع مالی به دولت وابسته باشیم بسیاری از برنامه‌های ما معطل می‌ماند.