بجنورد- موضوع پایانه مسافربری بجنورد در حالی روی میز شورای شهر قرارگرفته که همچنان حرف‌وحدیث‌های فراوان پیرامون نحوه اجرای این طرح و همکاری سازمان‌های مربوطه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد که شنبه‌شب برگزار شد، موضوع ساخت پایانه مسافربری مرکز خراسان شمالی روی میز این شورا قرار گرفت و پیشنهاد سازمان برنامه‌وبودجه استان دراین‌باره مطرح شد.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: به‌منظور پیدا کردن راه‌حل برای تعیین تکلیف پایانه مسافربری بجنورد و بیرون آمدن از این معضل با رئیس سازمان برنامه‌وبودجه خراسان شمالی مذاکراتی انجام‌شده است.

حسین پیلتن اظهار کرد: بر این اساس، شهرداری پیمانکار پروژه ساخت پایانه می‌شود تا با فروش زمین این پایانه که در محل لنگر اختصاص‌یافته بود، بتواند در داخل شهر بجنورد و در مسیر جاده مشهد، زمین‌هایی را به‌منظور ساخت پایانه جدید تملک کند.

پیلتن تصریح کرد: بااین‌وجود، سازمان برنامه‌وبودجه نیز اعتبارات ساخت این پایانه را به مبلغ هشت میلیارد تومان، طبق توافقات و طی بازه زمانی سه‌ساله پرداخت می‌کند.

وی عنوان کرد: در این رویکرد، اعتبار ساخت بر عهده سازمان برنامه‌وبودجه است و تأمین زمین از طریق کمیسیون ماده ۵ و راه و شهرسازی انجام می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد افزود: چنانچه این تدبیر محقق نشود، پایانه مسافربری بجنورد همچنان در بلاتکلیفی باقی می‌ماند و ساخته نمی‌شود.

رئیس کمیسیون عمران و ترافیک شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه گفت: قیمت زمینی که شهرداری بابت پایانه باید در اختیار داشته باشد، ۷۵ میلیون تومان برآورد شده است که فقط ۱۰ میلیارد تومان آن از سوی استانداری با واگذاری زمین پرداخت‌شده است.

سید حسن نقیب بابیان اینکه در حال حاضر شهرداری ۶۵ میلیارد تومان طلبکار است، عنوان کرد: ساخت پایانه مسافربری بجنورد باید در دو فاز اجرایی شود.

نقیب افزود: فاز نخست، پایانه شرق که برای مسافران مشهد و در مسیر جاده باباامان باید ساخته شود و ایجاد پایانه‌ای هم با افق ۲۵ ساله و به‌صورت متوسط در ورودی بجنورد به سمت جاده تهران فاز دوم است که هنوز جانمایی آن مشخص نشده است.

وی تصریح کرد: این پایانه برای ساخت به ۲.۵ هکتار عرصه و چهار هزار متر اعیان نیازمند است و ۲۰ میلیارد تومان نیز هزینه در بردارد.

به گزارش خبرنگار مهر، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد با اظهار مخالفت با این پیشنهاد، بر انجام بررسی‌های بیشتر و برآورد قیمت زمین‌ها و برخی مسائل دیگر تأکید کردند و این پیشنهاد سازمان برنامه‌وبودجه مبنی بر پرداخت هشت میلیارد تومان طی سه سال برای ساخت یک پایانه را روندی اعلام کردند که به نتیجه رسیدن آن بعید است.