معاون قضایی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس گفت: مسئولان باید سعی کنند با نظارت دقیق و جامع از بروز حوادث دلخراشی مانند پلاسکو جلوگیری کنند.

احمد رحمانیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یکی از دلایلی که سبب حوادثی مانند پلاسکو می‌شود عدم نظارت صحیح مسئولان بر ساختمان‌ها است، اظهار داشت: بر اساس بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، آنها موظفند تدابیر موثر و اقدامات لازم برای امنیت شهر در برابر حوادث را انجام دهند.

وی افزود: طبق تبصره این قانون شهرداری مهلتی را به صاحبان ساختمان‌ها برای رفع خطرات مانند ناودان‌ها و دودکش‌ها که ممکن است سبب خسارت ساکنین شود تا خطرات جدی می‌دهد و اگر در مدت‌ زمان تعیین شده مالک دستور شهرداری را انجام ندهد آنها می‌توانند برخورد کنند.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان فارس با اشاره به اینکه عدم نطارت بعد از ساخت سازمان مشکل اساسی است، بیان کرد: نظارت شهرداری طبق مقررتی که در سال ۱۳۷۴ به تصویب رسیده نظارتی همه‌جانبه بر تمام مراحل ساخت و ساز مانند طراحی، محاسبه، اجراء، بهره‌برداری و نگهداری ساختمان‌ها جهت اطمینان از ایمنی، بهداشت، بهره‌دهی مناسب، آسایش و صرفه اقتصادی است.

 رحمانیان تصریح کرد: قلمرو مقررات ملی ساختمان کلیه فعالیت‌های طراحی، اجراء، آزمایش، نگهداری و بهره برداری ساختمان را در بر می‌گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان فارس با بیان اینکه ما معابر و ساختمان‌های زیادی در استان داریم که ممکن است سبب اتفاقاتی شبیه پلاسکو شود، خاطرنشان کرد: شهرداری باید پیش از وقوع فاجعه به این ساختمان‌های رسیدگی کند.

وی افزود: مسئولان باید سعی کنند با نظارت دقیق و جامع از بروز حوادث دلخراش جلوگیری کنند.