به گزارش خبرنگار مهر، همایش جنسیت و خانواده در نگاه علامه طباطبایی قبل از ظهر پنجشنبه با حضور آیت الله فیاضی رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی، حجت الاسلام محمودرضا جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران، حجت الاسلام زیبایینژاد رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده و جمعی از طلاب، محققان و صاحبنظران در مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران آغاز به کار کرد.
دبیر علمی همایش جنسیت و خانواده در نگاه علامه طباطبایی طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: این همایش در مهرماه امسال برای دریافت مقالات از سراسر کشور در محورهای مختلف فراخوان شد.
ارسال ۸۱ مقاله به دبیرخانه
فریبا علاسوند افزود: ۸۱ مقاله به دبیرخانه این همایش رسید که از این تعداد ۳۱ مقاله به مرحله داوری رسید و در نهایت ۱۶ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش اظهار داشت: ارتقای سطح دانش محققان و بهرهمندی طلاب حوزههای علمیه از منابع علمی و دیدگاههای مختلف در حوزه خانواده فراخوان شد که تعدادی از این محققان بانوان طلبه بودند.
دبیر علمی همایش جنسیت و خانواده در نگاه علامه طباطبایی ادامه داد: برای این همایش مصاحبههایی با شخصیتهای علمی و محققان درخصوص دیدگاههای انتقادی به حوزه جنسیت و خانواده و پاسخگویی به شبهاتی در این زمینه صورت گرفت که در مجله حورا به چاپ رسید.
دیدگاه علامه طباطبایی باید استمرار یابد
علاسوند تصریح کرد: علامه طباطبایی از اولین مفسران شیعی بودند که بحث زنان را مطرح کردند و گام های بزرگی در دوران زندگی ایشان برداشته شد که دیدگاه این عالم ربانی باید امروز استمرار پیدا کند؛ از این رو مرکز تحقیقات زن و خانواده درصدد رسیدن به اهداف مطالعاتی و پژوهشی و نظریه پردازی در خصوص جایگاه زنان است.
وی بیان کرد: در این حوزه نیازمند همکاری محققان و ورود آنان در خصوص مباحث جنسیت هستیم تا بتوانیم با انتقاد دیدگاههای مختلف، سطح علمی و پاسخگویی به حوزه زنان را در دستور کار قرار دهیم.