به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی گودرزی دیباج ظهر چهارشنبه در نشست سالانه کارشناسان مسئول هنرهای تجسمی مراکز استانی حوزه هنری که در قزوین برگزار شد اظهار کرد: با وجود چنین ظرفیت هایی فرهنگ سازی در این زمینه صورت نگرفته و این هنرها نتوانسته در حوزه رسانه میدان مناسبی برای تبلیغ و عرضه خود پیدا کند.
وی اضافه کرد: اگر کاری کنیم که به جای خرید این محصولات از سوی بخش های دولتی، مردم خریدار اصلی آن شوند در کسب بازار موفق خواهیم بود.
دیباج در ادامه تعهد به نظام و بنیان های فکری انقلاب، خلاقیت، برخورداری از مولفه های زیبایی شناسی و رعایت مولفه های هنری همچون: ریتم، تناسب و فرم را از جمله شاخص های هنرمند عنوان کرد و گفت: هنرمند با داشتن چنین مشخصه هایی در خلق اثر هنری به اقتصاد آن نیز دست می یابد.
دیباج دغدغه اصلی هنر را در تبار شناسی هنر انقلابی و متعهد دانست و ادامه داد:در تبار شناسی هنر انقلاب می بینیم که در تمام شرایط پیام دارد و همواره در صحنه است و بر اساس اقتضای زمان قالب عوض می کند و کهنه نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین مساله ما در هنرهای تجسمی در حوزه مضمون، دشمن شناسی است؛ امروز از درون خانواده های ما یک تغییر فرهنگی در حال وقوع است که هنرمند ما در این شرایط باید بداند که برای هر پیام از کدام رشته هنری استفاده کند.
دیباج ادامه داد: برای تبارشناسی هنر انقلاب به شدت نیازمند مفاهیم و آموزش های تئوریک هستیم و مدیران ما نیز در این راستا باید حمایت کنند.
مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور افزود: هنرهای تجسمی در انتقال پیام خود الکن تر از سایر حوزه ها است. برای اینکه برخی تمایل به هنر نو دارند این است که گستره بیانی این هنرها افزایش بیشتری نسبت به هنرهای تجسمی دارد و در تجسمی، رفتن به سمت مفاهیم کار بسیار پیچیده ای است.
در پایان این نشست چند تن از کارشناسان نیز دغدغه های خود در زمینه هنرهای تجسمی را با حاضران در میان گذاشتند.