به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خباز ظهر چهارشنبه در ادامه سفر یک روزه خود به شاهرود با حضور در مسجد امام حسین(ع) شهر مجن ضمن بیان اینکه ۷۱ پروژه در استان سمنان برای سفر ریاست جمهوری در نظر گرفته شد که یکی از این طرح ها سد مجن شاهرود بود، ابراز داشت: تا ماه گذشته هیچ اعتباری برای پروژه های سفر تخصیص نیافته بود اما طی یک ماه اخیر بخشی از اعتبارات این سفر تخصیص یافت که اجرای آن بخشی در سال جدید و مابقی در سال آتی اجرایی خواهد شد.
وی افزود: این اعتبارات برای سد مجن در راستای زهکشی و تکمیل سد در نظر گرفته شد که خوشبختانه بخشی از آن مصوب است.
اشتغال پایدار نیازمند سرمایه گذاری است
استاندار سمنان با بیان اینکه اشتغال پایدار نیازمند سرمایه گذاری است و بدون سرمایه گذاری محقق نمی شود، ابراز داشت: سرمایه گذاری در دو بخش دولتی و بخش خصوصی می تواند تامین شود و اگر بخواهیم منتظر باشیم که دولت با سرمایه گذاری نسبت به احداث کارخانه ای اقدام و برای یک هزار نفر شغل ایجاد کند این امر میسر به زودی نخواهد شد.
خباز در ادامه با تاکید بر اینکه امروز سیاست های ابلاغی دولت حرکت به سوی سرمایه گذاری بخش خصوصی است پس باید اشتغال را از این منظر مورد بررسی قرار داد، تصریح کرد: باید به بخش خصوصی رسید به ویژه می توان از طریق تسهیلات کم بهره و صندوق کارآفرینی نسبت به اشتغالزایی در بخش های مختلف اقدام کرد.
وی افزود: کمک ها تحت عنوان تسهیلات کارآفرین درحالی به افراد اعطا می شود که یا دارای مهارت باشند یا آمادگی برای سرمایه گذاری داشته باشند که در این زمینه دولت با اعطلای وام های کم بهره سعی در ترویج اشتغالزایی دارد.
بنیاد مسکن مشکل مسکن مردم مجن را رفع خواهد کرد
استاندار سمنان همچنین ابراز داشت: از طریق بنیاد مسکن که طبق قانون اراضی شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت را تحت پوشش قرار می دهد امکان این امر برای واگذاری زمین در مجن وجود دارد که در شرایط کنونی و با ارتباط خوب بین مدیریت شهری و مردم و دولت مشکلات مسکن در این شهر شش هزار نفری حل شود.
خباز همچنین اشاره ای نیز به ظرفیت های کشاورزی شه مجن داشت و تصریح کرد: امروز سیب زمینی مجن دارای نامی در خور توجه است اما باید گفت صنایع تبدیلی این نوع محصول مانند پوره سیب زمینی، چیپس و فرآوری آن می تواند بخش اعظمی از مشکلات اشتغال مجن را حل کند اما اینکه اهالی شهر مجن منتظر باشند تا کسی از بیرون برای آنها کاری انجام دهد، میسر نخواهد شد و این تصور اشتباه است.
وی افزود: همانگونه که مردم شهر مجن با راه اندازی تعاونی کشاورزان موفق به ساخت سردخانه در این شهر شدند برای صنایع تبدیلی نیز خود مردم باید دست به دست دهند و به دنبال ایجاد زیرساخت های صنایع تبدیلی باشند چون امروز صنایع تبدیلی و تعاونی ها می توانند بخش اعظمی از سیاست های اشتغالزایی را بدون انتظارات دولتی برآورده کنند.
استاندار سمنان با بیان اینکه یکی از مشکلات مجن جمع شدن دانشگاه این شهر بود، ابراز داشت: ایجاد و بازکردن یک دانشگاه کار راحتی است اما مهم جذب دانشجو است و اگر اهالی این شهر در راستای جذب دانشجو موفق عمل کنند شرایط بازگشت این دانشگاه فراهم خواهد شد.