نشست سراسری مدیران کل مراکز استان های صدا و سیما با حضور معاونان رسانه ملی در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست سراسری مدیران کل مراکز استان های صدا و سیما با حضور معاونان رسانه ملی در تهران برگزار شد. علی دارابی در جمع مدیران کل مراکز استانی با اشاره به اقدامات خوب مراکز طی مناسبت‌های مختلف و لزوم آمادگی آنها برای نوروز ۹۶ اظهار کرد: امیدواریم در مراکز استانی شاهد اتفاقات جدی و رو به جلو باشیم و به این ترتیب گامی مثبت در راستای اهداف رسانه ملی برداریم.

وی تهیه و تولید بسته های معرفی استان در قالب برنامه های کوتاه و جذاب و استودیوگریزی را یکی از سیاست‌های اساسی صدا و سیما دانست و بیان کرد: این مساله باید از مراکز استانی و در فرصت نوروز که آب و هوای بیشتر استان‌ها مناسب است، شروع شود.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه مدیران همچون استانداران عنایت ویژه‌ای به جشنواره تولیدات مراکز استانی دارند، گفت: استان‌های متعددی خواهان برگزاری این جشنواره و در نوبت انتظار هستند.

دارابی با اشاره به برگزاری بیستمین جشنواره تولیدات مراکز استانی در شهریورماه ٩٦ در شهر سنندج عنوان کرد: ارزیابی و داوری آثار در بازه زمانی سال ۱۳۹۵ و سه ماهه نخست سال آینده خواهد بود.

معاون امور استان‌های صدا و سیما افزود: اردیبهشت‌ماه ۹۶ انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار می‌شود، مشارکت مردمی و تبیین دیدگاه‌های امام و رهبری در مورد نامزد اصلح اولویت رسانه ملی است البته در زمینه انتخابات شوراها، بار اصلی بر دوش مراکز استانی خواهد بود.

وی با بیان اینکه برگزاری نشست مجریان اقدام ارزنده‌ای است، عنوان کرد: بخشی از خروجی این کار در ۲۲ بهمن مشهود بود و به همین دلیل، دومین نشست مجریان هم به زودی برگزار خواهد شد.

دارابی عنوان کرد: لازم است نگاهی ویژه به برنامه‌های معارفی در برنامه‌های مراکز صورت بگیرد و در این زمینه استفاده از روحانیون جوان می‌تواند تاثیرگذار باشد.

وی گفت: رادیونمای استانی باید به عنوان پدیده نوروزی در مناطق مختلف مورد توجه قرار گیرد همچنین توجه به چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه ۹۷ هم ضروری است.

معاون امور استانی رسانه ملی افزود: مراکز استانی باید از هم اکنون برای ماه رمضان هم برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند و با آمادگی کامل به استقبال این ماه بروند.

دارابی در پایان با بیان اینکه شبکه های استانی صدا و سیما باید صدای مردم باشند، اظهار کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت های استان و ارتباط مسئولین استانی و نمایندگان مجلس با مردم از طریق شبکه های استانی در این زمینه موثر خواهند بود.

در ادامه این نشست حسین رضی معاون پژوهش و نظارت سازمان صدا و سیما با اشاره به اهمیت شبکه‌های استانی در اطلاع‌رسانی‌های منطقه‌ای اظهار کرد: لازم است برنامه‌ریزی تحول برای شبکه‌های استانی و سراسری در سطح سازمان ارایه و نقطه هدف مشخص شود.

وی افزود: به این ترتیب مسیری که باید پیموده شود کاملا مورد رصد قرار می‌گیرد و می‌توان برنامه جامعی در این حوزه داشت، برنامه‌ریزی تحول شروع شده و راهبردها و نقطه نظرات بخش‌های مختلف در حال برنامه ریزی است.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما با بیان اینکه معاون امور استان‌ها فعال‌ترین حوزه در این زمینه است، گفت: برای تدوین برنامه تحولی، باید همه حوزه‌ها و معاونت‌ها وارد میدان شوند و به سازمان‌دهی جامعی دست یابیم.

رضی بیان کرد: شبکه‌های استانی اولویت جدی برای سازمان هستند ضمن اینکه وظایف و عملکردهای جدیدی در سطح ملی از حوزه استان‌ها انتظار می‌رود.

وی با اشاره به ضرورت پرهیز از مقایسه استان‌ها با دیگر حوزه‌ها عنوان کرد: مزیت اصلی شبکه‌های استانی، انجام کارهای مشابه با شبکه‌های سراسری با هزینه‌ای کمتر بوده که این ظرفیت باید تقویت شود.

پس از صحبت های رضی، احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی صدا و سیما با بیان اینکه در راستای بهبود وضعیت بودجه‌ای اقداماتی  صورت گرفته است، گفت: با وضعیت موجود که مشکلات اقتصادی در کشور وجود دارد، در تلاشیم تا مشکلات موجود را به خصوص در مراکز استانی مرتفع کنیم.

شهریاری در پایان گفت: معاونت امور استان‌ها و مدیران مراکز استانی تلاش کردند با بودجه موجود نسبت به اداره امور اقدام کنند که جای قدردانی و تشکر دارد.

در ادامه این نشست برخی مدیران کل مراکز استان‌های صدا و سیما به بیان نقطه نظرات، خواسته‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.

وضعیت تولید و پخش برنامه ها در رادیو وتلویزیون، وضعیت نیروی انسانی در مراکز، فرسوده بودن تجهیزات، وضعیت نیروهای شرکتی، مسایل رفاهی کارکنان و... از جمله موضوعاتی بودند که مدیران مراکز نسبت به آنها مباحثی را مطرح کردند.