معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه و پژوهشگاه انرژی مقرر شد تحقیقات مشترکی درباره مسئله ریزگردها و تأثیر آن بر شبکه‌های برق انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، ابراهیم حاجی دولو درباره «علل خاموشی‌های گسترده اخیر خوزستان» گفت: پدیده ریزگرد در استان خوزستان در دو سال اخیر ماهیت متغیری داشته و اگر به این مسئله به‌طور جدی نپردازیم، ممکن است الگوهای آن تغییر کند.

وی افزود: یکی از وظایفی که در کنار وظایف آموزشی به دانشگاه‌ها سپرده‌ شده، پاسخگویی به نیازها و مشکلات ملی است و برگزاری نشست‌ها و سمینارها یکی از شاخص‌های سنجش اعتماد بین این نیازهای تحقیقاتی و مشکلات صنعت و دانشگاه‌ها است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: پس از گذشت دوره حاد این مشکلات، تصمیم گرفته شد نشستی در دانشگاه برگزار و فضایی ایجاد شود که مشکلات و تجربیاتی که طی این اتفاقات حاصل شد، مورد بحث قرار گیرد تا هسته تحقیقاتی برای اینکه دانشگاه در این زمینه‌ها کارهای پژوهشی انجام دهد و توان علمی و پژوهشی خود را به این سمت معطوف کند، به‌وجود آید.

حاجی دولو، افزود: در آینده چنین برنامه‌هایی منجر به حرکت دانشجویان به سمت این موضوعات می‌شود تا از توان عظیم تحقیقاتی دانشگاه استفاده شود.