افشین پیرنون در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروزه در جهان از خدمات حمل و نقل تحت عنوان صنعت یاد می شود که نشانه گستردگی و اهمیت این خدمات به عنوان حلقه اتصال صنایع با یکدیگر وعامل ارتباط میان تولید و بازارهای مصرف است. بر همین اساس است که همبستگی و پیوند میان نظام حمل و نقل و فرایند توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع، آنچنان حساس و پیچیده است که کارشناسان صنعت حمل و نقل را به عنوان نیروی محرکه توسعه و کارآمدی و توانمندی آن را زمینه ساز توسعه پایدار در هر کشور می دانند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده استان قزوین افزود: به منظور صرفه جویی در زمان و وقت رانندگان، سوخت، هزینه ها و جلوگیری از هرگونه تخلفات و سوء استفاده های احتمالی در پایانه کالای قزوین طرح سیستم مکانیزه توزیع بار در پایانه کالای قزوین امکان سنجی می شود.
وی تصریح کرد: امروز با بررسی و امکان سنجی کارشناسی به دنبال استفاده از سیستم های نوین در جهت مکانیزه کردن فرآیند توزیع بار در پایانه کالای قزوین هستیم تارانندگانی که قصد دریافت بار از طریق سالن اعلام بار را دارند بدون نگرانی و دغدغه نسبت به حمل و نقل کالای مورد نظر خود اقدام کنند.
پیرنون در خصوص مزایای اجرای این سیستم افزود: امکان برنامه ریزی و ساماندهی و افزایش بهره وری در بخش حمل و نقل کالای استان، جلوگیری از افزایش مصرف سوخت، شفاف سازی فرایند توزیع بار، جلوگیری از تشکیل صفوف طولانی در ورودی پایانه کالا، ایمنی عبور و مرور در جاده ها و کاهش تردد اضافی، عدم تعجیل رانندگان در مراجعه به پایانه کالا، حضور بیشتر رانندگان در کانون گرم خانواده، جلوگیری از اتلاف وقت و معطلی در پایانه بار از عمدهترین مزایای این طرح است.
وی ابراز امیدواری کرد: درآینده نزدیک با اجرای این سیستم مکانیزه در پایانه کالای قزوین شاهد استقبال و همکاری بیش از پیش رانندگان زحمتکش استان در بهبود چرخه صنعت حمل و نقل جاده ای کالای استان خواهیم بود.
استفاده از ظرفیت های ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستانها در بخش نظارت بر حمل و نقل
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده استان قزوین با اشاره به موضوع ایجاد اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان و الحاق ادارات شهرستانهای تابعه اظهار داشت: ادغام راهداری با اداره کل حمل و نقل و پایانهها با توجه به تمرکز خدمات در یک اداره کل به عنوان یک فرصت برای خدمت به استفاده کنندگان از راهها و شهروندان عزیز است.
وی افزود: با توجه به وجود ۹ اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان و۲۴ راهدارخانه و حدود۳۰۰ نفر پرسنل راهداری استان می توان از گشتهای راهداری و نظارت بر حمل و نقل ضمن بهرهگیری جهت نظارت بر محورهای مواصلاتی استان، به منظور بهبود و ساماندهی وضعیت حمل و نقل جادهای نیز استفاده کرد.
پیرنون تصریح کرد: با توجه به ضرورت آشنایی مسئولین و کارشناسان در دو بخش راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اقدامات و عملیات حوزه ها به تفکیک، دوره های آموزشی با هدف آشنایی مسئولین به ویژه شهرستانهای تابعه راهداری با وظایف حمل و نقل جاده ای برگزار شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خاطر نشان کرد: در این دوره ها شهرستانهای تابعه ضمن آشنایی با قوانین و مقررات حمل و نقل جاده ای و همچنین اسناد قانونی حمل و نقل کالا و مسافر، در مورد نحوه جلوگیری از تخلفات در این بخش ها تشریح بحث و تبادل نظر شد و ادارات منبع در راستای ارتقاء سطح خدمات و پیشبرد اهداف تعیین شده گام بر خواهند داشت.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: انشاء الله با برنامه ریزی های صورت گرفته شاهد ارتقاء و تحول در چرخه صنعت حمل و نقل جاده ای استان خواهیم بود.