يك كارشناس مسائل اجتماعي گفت : افزايش قيمت بنزين با توجه به اينكه تاثيرات سوء اجتماعي و حتي سياسي به همراه دارد ، مي تواند منجر به معضلات اجتماعي و اقتصادي در جامعه نيز شود .

علي باقرپور آذريان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به شايعه افزايش قيمت بنزين و كمبودهايي كه در اين راستا در برخي شهرها حتي تهران وجود دارد ،  افزود : ايران از جمله كشورهاي محدود جهان است كه در برخورداري ازنعمتهاي خدادادي در منابع عظيم نفتي  - كه بنزين يكي از مشتقات آن بوده -  همواره از كمبود آن رنج مي برد .

وي اظهار داشت : اگر در طول 15 سال از دوران جنگ تحميلي و به خصوص در 7 سال اخير پرداختن به امور زير بنايي جامعه از جمله راه اندازي پالايشگاه و توسعه جايگزيني گاز به جاي بنزين بر فعاليتهاي حزبي ترجيح داده مي شد مردم كشورمان همواره از شايعه افزايش قيمت بنزين و در همين راستا تاثير مستقيم آن بر نرخ ساير كالاها رنجيده خاطر و نگران نمي شدند .

وي با اشاره به اينكه متوليان كارخانجات خود روسازي داخلي نيز در بروز اين معضل سهيم هستند ، گفت : بر اساس آمارهاي ارائه شده  در سال 81 كارخانجات 462 هزار دستگاه خودروي سواري در كشور توليد و وارد بازار كرده اند  كه خودروي پيكان با داشتن تكنولوژي قديمي با 145 هزار دستگاه از رقم مذكور همچنان در راس هرم خودرو هاي توليدي در كشور قرار دارد.

باقرپور ادامه داد :  از مجموع خودروهاي در حال تردد در كشور بيش از 1 ميليون و 722 هزار دستگاه پيكان است  كه بر خلاف استاندارهاي جهاني كه 7 درصد است بين 14 تا 16 درصد بنزين مصرف مي كنند و اين در حالي است كه در صورت بر خورداري از تكنولوژي روز ميزان مصرفي بنزين در كشورمان به اندازه 35 درصد كاهش خواهد يافت .

وي خاطر نشان كرد : برخي ادعا مي كنند كه افزايش قيمت بنزين باعث كاهش ترافيك و آلودگي هوا خواهد بود اما با توجه به تجربه تاريخ قبل از انقلاب كه گاه قيمت بنزين حتي 6 برابر نيز شده است اين امر محال است  بنابر اين بايد با ايجاد امكانات رفاهي وآموزشي در شهر هاي كوچك براي جلوگيري از مهاجرت بي رويه به شهر هاي بزرگ و سامان دادن به حمل و نقل  شهري  سعي كنيم تا از اين طريق گامي  براي كاهش آلودگي هوا و كاهش ترافيك برداريم .