با بهره گيري از تكنولوژي جديد ، مي توان تمامي چاي هاي سنواتي موجود در انبارهاي سازمان چاي را به عصاره چاي تبديل كرده و از آن در توليد فر آورده هاي جانبي چاي بهره گرفت .

به گزارش خبر گزاري مهر، رييس مركز فرآوري چاي ايران گفت: با بهره گيزي از تكنولوژي داخلي ، براي نخستين بار در كشور "عصاره طبيعي چاي " با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به توليد انبوه رسيد.
عبدالصمد غروي با اعلام اين خبر افزود: عصاره چاي به عنوان نوعي افزودني طبيعي به چاي خشك، براي افزايش رنگ چاي و نيز به منظور به دست آوردن پودر چاي  براي مصارفي  از قبيل "شكلات " و" بستني چاي " ، " نسكافه چاي" " شير چاي " و نيز " چاي فوري " كه توليد اين محصولات در آينده نزديك توسط " نخستين مركز فر آوري چاي ايران " آغاز خواهد شد ، به كار مي رود .
وي با اشاره به اينكه تكنولوژي عصاره گيري چاي براي نخستين بار از بهره برداري آزمايشي به توليد انبوه رسيده است ، خاطر نشان كرد : بابهره گيري از اين تكنولوژي جديد ، مي توان تمامي چاي هاي سنواتي موجود در انبارهاي سازمان چاي  را به عصاره چاي تبديل كرد ه و از آن در توليد فر آورده هاي جانبي چاي  بهره گرفت.
غروي گفت: در حال حاضر از چند كشور اروپايي براي صادرات " عصاره چاي " پيشنهادهايي مطرح شده كه در حال بررسي اين پيشنهادها هستيم ، اما آنچه مسلم است ، صادرات عصاره چاي مستلزم سرمايه گذاري عظيمي در اين بخش از صنعت است.
وي اضافه كرد: با وجود تبليغات منفي در زمينه پايين بودن كيفيت چاي ايراني، تحقيقات نشان مي دهد چاي ايراني از جهات مختلف مانند لطافت برگ چاي ، نسبت به بسياري از كشورها مانند هندوستان و سيلان مرغوب تر بوده اما به دليل سرمايه گذاري نكردن  توليدكنندگان در مواردي مانند رنگ ، طعم ، بسته بندي ذائقه مصرف كننده به سمت چاي خارجي گرايش پيدا كرده است .
غروي افزود :" نخستين كارخانه فر آوري چاي " در نظر دارد با افزودن عصاره  طبيعي چاي  براي افزايش رنگ چاي و به كار گيري طعم هاي مختلف، مطابق ذائقه هاي گوناگون مصرف كنندگان از يك طرف و از طرف ديگر با توليد فرآورده هاي جديد از چاي گرايش به سمت مصرف چاي داخلي را كه بر خلاف چاي هاي قاچاق وارداتي با كنترل هاي بهداشتي نيز همراه است افزايش دهد .