به گزارش خبرنگار مهر، حمید مانیفر درنشستی خبری گفت: این آزمون در ۵ رشته عمران، معماری، برق، مکانیک و شهرسازی برگزار می شود.
وی ادامه داد: براساس قانون نظام مهندسی آزمون ورود به حرفه مهندسی در ۷ رشته عمران، معماری، برق، مکانیک، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک باید برگزار شود که دراین دوره، آزمون مربوط به دو رشته نقشه برداری و ترافیک برگزار نمیشود.
به گفته وی، این آزمون به صورت متمرکز در۱۹ و ۲۰ اسفند ماه جاری برگزار و نتایج آن تا ۳۰ خرداد ماه سال ۹۶ اعلام می شود.
این مقام مسئول اظهارداشت:درصورتی که شرکت کنندگان به ۵۰ درصد از سوال ها پاسخ درست بدهند، در این آزمون پذیرفته می شوند و محدودیتی در پذیرش شرکت کنندگان وجود ندارد.
مانیفر اضافه کرد: تعداد شرکت کنندگان در آزمون ورود به حرفه مهندسی، نسبت به دوره قبل ۲۲.۳ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل مقررات ملی و کنترل ساختمان افزود: کمترین تعداد شرکت کنندگان آزمون مربوط به شهرستان ایرانشهر است و بیشترین تعداد به تهران تعلق دارد.
وی همچنین درباره پایبندی به مقررات ملی ساختمان در ساخت وسازهای کشور گفت: اگرچه نمی توان ادعا کرد که رعایت این مقررات به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا می شود اما میزان اجرای قوانین به طور مرتب رشد می کند.
ادامه دارد ...