به گزارش خبرنگار مهر، علی حکمت منش ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه برای موسسه تبیان وظایف مختلفی با ماهیت اشاعه و ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی با استفاده از تکنولوژی روز تعریف شده است، اظهار داشت: محور فعالیتهای این موسسه سایت تبیان است که محتوا بخشهای مختفی دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از زیرمجموعههای اصلی سایت تبیان مرکز یادگیری و آموزش با هدف فعالیتهای دانشآموزی و تولید محتوا در این ارتباط است، اظهار داشت: شیوه آموزشی در کشور ما همچنان ما کلاس و کتاب محور است درحالیکه در سرتاسر دنیا پژوهش محوری مدنظر گرفته شده است که در زندگی و محیط کار فرد موثر است.
مدیر مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان در اصفهان با بیان اینکه مرکز یادگیری تبیان فعالیتهای مخالفی از جمله جشنواره پروژههای دانش آموزی را از سالهای گذشته در برنامه خود قرار داده است، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره توجه دادن دانش آموزان به کارهای پژوهشی است.
وی با بیان اینکه از سال ۹۳ جشنواره پروژههای دانش آموزی در اصفهان به صورت استانی به عنوان نخستین استان کشور برگزارشد، بیان داشت: در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اسفندماه سومین جشنواره پروژههای دانشآموزی در دانشگاه فنی شهید مهاجر برگزار میشود.
وی با توجه به اینکه سال گذشته ۴۰ تیم از اصفهان به جشنواره کشوری راه پیدا کردند، ابراز داشت: پیشبینی ما این است که امسال ۵۰ تیم به جشنواره ملی که اردیبهشتماه ۹۶ در تهران برگزار میشود، راه پیدا کنند.
حکمتمنش با بیان اینکه در سال گذشته ۳۰۰ نفر و ۱۵۰ تیم در این جشنواره شرکت کرد، ادامه داد: امسال با افزایش ۱۰ درصدی شرکتکندگان روبرو هستیم و به دلیل محدودیت فضایی امکان ثبتنام بیشتر فراهم نبود.
وی اضافه کرد: از مجموع ۱۶۳ تیم شرکتکننده در جشنواره پروژههای دانشآموزی، ۵۰ تیم در بخش سمینارهای علمی، ۴۲ تیم بخش غرفه و ۷۹ تیم در بخش مسابقات دانشآموزی حضور دارند.
مدیر مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان در اصفهان با اشاره به اینکه تیمهای شرکتکننده از دو تا ۵ نفر تشکیل شده است، تصریح کرد: در این جشنواره کار گروهی ، تحقیقاتی، علمی و پژوهشی مدنظر است.
وی تصریح کرد: برنامه ما این که مدارس کمتر برخوردار از امکانات جشنواره استفاده کنند و بر این اساس هزینه ثبتنام در این جشنواره با ۵۰ درصد تخفیف برای مدارس دولتی و پژوهش سرا در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در بخش مسابقات سه رشته اصلی هوافضا، سازه های ماکارونی و رباتیک در نظر گرفته شده است که هر یک زیرمجموعههایی دارد، گفت: گرایشهای غرفه شامل فنی مهندسی، علوم زیست، ایده های برگرفته از طبیعت و علوم شیمی است.