به گزارش خبرنگار مهر، خسرو پیری ظهر چهارشنبه در دومین همایش شرکتهای دانشبنیان استان همدان مهمترین مولفه اقتصادی را توجه به شرکتهای دانشبنیان دانست و اظهار کرد: ۵۰ شرکت دانشبنیان در استان همدان شکل گرفته است.
وی با اشاره به اینکه سیاستهای کلی نظام ایجاد اقتصاد جدید، جوان، پایدار و در مجموع قدم برداشتن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: پایه و اساس اقتصادرفاهی بر روی شرکتهای دانشبنیان است.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فناوری وزارت علوم با بیان اینکه اقتصاد کشور و استان همدان برای تامین رفاه مردم باید از کانال شرکتهای دانشبنیان رد شود، عنوان کرد: باید شرکتهای دانشبنیان محور اصلی توسعه استان همدان باشند.
وی با اشاره به اینکه هنوز در سیستم مدیریتی ایران فناوری، نوآوری و دانشبنیان بودن اساس توسعه کشور محسوب نمی شود، ادامه داد: فرهنگسازی فناوری راهی برای توجه به شرکتهای دانش بنیان است.
پیری با بیان اینکه همدان، استانی با تاریخچه و دارای فرهنگ و ارزش است که باید در حوزههای دانشبنیان بیشتر معرفی شود، گفت: شرکتهای دانش بنیان محصولی باکیفیتتر تولید میکنند اما هنوز اعتماد به این شرکتها ایجاد نشده چراکه در وهله نخست باید مدیران به این اعتقاد برسند.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فناوری وزارت علوم با تاکید بر اینکه مهمترین تفاوت شرکتهای دانشبنیان با سایر شرکتها و شهرک صنعتی در نوع نوآوری است، افزود: نوآوری یک فرایند است که تحقق آن بدون پشتوانه تحقیقاتی امکانپذیر نیست.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید پشتوانه نوآوری شرکتهای دانشبنیان باشند، افزود: آییننامه شرکتهای دانشبنیان برای دانشگاهها ابلاغ شده است.
پیری یکی از سیاستهای وزارت علوم و تحقیقات را برندسازی دانست و عنوان کرد: از ۵۰ شرکت دانشبنیان در استان همدان تنها تعدادی پتانسیل توانمند شدن را دارند.