" شعر بسيج " در همان ژانر شناخته شده و اصيل ادبيات مقاومت و پايداري تعريف پذير است و تلاش بسيجيان اهل قلم نيز كه در سالهاي جنگ توانستند در اين زمينه آثاري توليد كنند ، با ادبيات پايداري مرتبط است.

دكتر علي موسوي گرما رودي ، شاعر و نويسنده معاصر در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر " با بيان اين مطلب گفت : بسيج و بسيجي ، پديده اي خجسته در فرهنگ ما ايرانيان است و در سايه همين نام عزيز ، ايران و ايراني تا هميشه سرفراز و با اقتدار باقي خواهد ماند .
اين شاعر و نويسنده معاصر كه ترجمه اي از قرآن كريم را در دست انتشار دارد ، افزود : نمي توان  شعربسيج را ژانري تفكيك شده از ژانرادبيات مقاومت ديد.
گرما رودي كه خود مجموعه اي مستقل در حوزه ادبيات پايداري با عنوان " باران اخم " در انتشارات برگ منتشر كرده است ، خاطرنشان كرد : در روزها و شبهايي كه تهران ، هدف موشك هاي دشمن قرار مي گرفت ، اولين جرقه هاي سرودن مجموعه اي از شعرهاي پايداري در ذهنم زده شد .
وي يادآور شد : " اخم " نمادي از نفرت آدم ها از جنگ و خونريزي و كشتار افراد بي دفاع است ، ما در جنگ هشت ساله از اصالت خود دفاع كرديم.
موسوي گرما رودي گفت : من در ايام موشك باران تهران ، خانه خود را ترك نكردم و اصرار دوستان و آشنايان را براي ترك خانه خود بدون پاسخ گذاشتم.
اين شاعر و نويسنده افزود : يك شب ، موشكي در محله ما به زمين آمد و ما دسته جمعي به پناهگاه رفتيم ، هنگامي كه وضعيت عادي شد ، " باران اخم " را سرودم.
گرما رودي در ادامه صحبت هاي خود با " مهر " گفت : باران اخم را به زودي و براي دومين بار منتشر مي كنم ، البته اين كار با بازنويسي تازه و افزودن آثار جديدتربه آن صورت مي گيرد.
گفتني است تازه ترين كتاب شعر استاد علي موسوي گرما رودي " صداي سبز " است كه به زودي ، توسط انتشارات قدياني به علاقه مندان ادبيات معاصر عرضه خواهد شد.