دکتر عبدالظیم ویسیزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر در ارتباط با مهمترین راه پیشگیری از حوادث ناگوار چهارشنبه سوری اظهار داشت: آموزش عوارض خطرناک ناشی از سوختگی رکن اصلی پیشگیری از این حوادث محسوب میشوند.
وی در پاسخ به این سوال که بیشترین مصدومین این شب را چه گروه سنی تشکیل می دهند، بیان کرد: نوجوانان و جوانان بیشترین آمار مصدومین ناشی از چهارشنبه سوری هستند که در این بازه زمانی به بیمارستان مراجعه میکنند.
متخصص عفونی بیمارستان امیرالمومنین و سوانح و سوختگی گناوه خاطرنشان کرد: بیشترین نقطه آسیب دیدگی در سر و صورت به خصوص چشم ها و اندامهای فوقانی است.
وی در ارتباط با اینکه در صورت بروز سوختگی چه کاری باید انجام داد، گفت: بعد از دور کردن مصدوم از محل سوختگی، محل آسیب دیده شده را با آب ولرم متمایل به خنک بشویید و در صورتی که محل سوختگی دارای البسه است و قابل جداسازی باشد، آن را جدا کرده و در اسرع وقت مصدوم را به بیمارستان انتقال دهید.
ویسیزاده با بیان اینکه در هنگام صدمه چشمی باید شستشو کامل با آب فراوان و سپس مراجعه سریع به مرکز انجام شود، افزود: استفاده از قوانین برای جلوگیری از دست یابی به مواد محترقه خطرناک و آموزش صحیح جامعه در مورد عوارض سوختگی ناشی از این حوادث میتواند باعث کاهش مشکلات شود.