ابوذر شجاعی برجوئی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به ثمر رسیدن اولین چاه نفت خاورمیانه و ایران در ۱۰۸ سال پیش در مسجدسلیمان و شکل گیری کارخانه ها و تاسیسات مختلف در آن زمان سوژه مناسبی به منظور بازدید میهمانان نوروزی و علاقمندان به آشنایی با نحوه تولید نفت است.
وی با اشاره به بازدید همه ساله گروه های راهیان نور و گردشگران از این تاسیسات افزود: وجود تاسیسات صنعتی با عمر بیش از ۱۰۰ سال در این شهر فرصت مناسبی برای علاقمندان است تا با تاریخ صنعت اول کشور آشنا شوند.
سخنگوی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان با اشاره به تعریف و اجرای پارک موزه صنعت نفت و پیشرفت اجرایی مناسب آن تصریح کرد: در همین راستا و با هماهنگی های انجام شده بازدید مهمانان و علاقمندان از تأسیسات پارک موزه صنعت نفت در این شهر از ساعت هشت صبح تا ۲۰ هر روز امکان پذیر است.
شجاعی برجوئی با برشمردن جاذبه های صنعت نفت در این شهر برای بازدید کنندگان ادامه داد: وجود اولین چاه نفت خاورمیانه، اولین پالایشگاه، اولین کارخانه گوگردسازی، اولین کارخانه تقطیر و اولین نیروگاه حرارتی تولید برق خاورمیانه به عنوان بخش های اصلی پارک موزه صنعت نفت و هسته تشکیل دهنده پارک موزه صنعت نفت می تواند جاذبه خوبی برای بازدید کنندگان باشد.
وی بیان کرد: اولین چاه گازی پیچ و مهره ای خاورمیانه مشهور به چاه ژوراسیک، آثار به جای مانده از اولین راه آهن کشور و چشمه های خودجوش نفت در منطقه سی برنج از دیگر نقاطی است که می تواند مورد توجه بازدید کنندگان قرار گیرد.
سخنگوی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان عنوان کرد: تلاش کلیه مدیران، رؤسا و کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان بر این مبناست تا سفر مهمانان از زادگاه نفت و بازدید آنان از تأسیسات پارک موزه صنعت نفت با خاطراتی خوش و به یاد ماندنی همراه باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، اولین چاه نفت خاورمیانه و ایران در پنجم خرداد ماه ۱۲۸۷ خورشیدی در عمق ۳۶۰ متری در مسجدسلیمان به ثمر رسید. متعاقب به ثمر رسیدن آن بسیاری از امکانات رفاهی کشور و خاورمیانه برای اولین بار در این شهر ایجاد شد.
شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به عنوان وسیع ترین و قدیمی ترین تولید کننده نفت و گاز کشور، یکی از شرکت های تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت ملی نفت ایران، وظیفه استخراج و تولید نفت و گاز در منطقه ای با وسعت بیش از ۲۷۰۰۰ کیلومتر مربع با اولویت صیانت از این نعمت خدادادی برای نسل های آینده را برعهده دارد.