فرهاد عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فرایندهای زمین آن انجام شده و در حال حاضر با سرمایهگذاران در حال مذاکرهایم و در همین روزها به مرحله اجرایی خواهد رسید.
با اشاره به اینکه شهرداری نقش کلیدی در ستاد تسهیلات سفر دارد، از جمله اقدامات شهرداریها پاکسازی ورودی و خروجی شهرها ، نصب، المانهای شهری، جمعآوری زبالهها، برپایی سفره هفتسین برشمرد و افزود:پیش از شروع سال جلساتی با شهرداران داشتهایم تا بتوانند در این ایام به مردم خدمات بهتر و بیشتری ارائه کنند.
وی با بیان اینکه شهرداری در کلیه زمینهها یک نهاد خدماترسان است، افزود: در تمامی ۵۸ شهرداری استان، محل استقرار مسافران مشخص شده و پارکها بهعنوان محل استقرار مسافران در دستور کار قرار داشته تا شهرداری اقدامات مناسبی از قبیل نصب چادر، تمیزی رویسهای بهداشتی و جمعآوری زبالهرا در پارکها اعمال کند.
عسگری با اشاره به تولید روزانه سه هزار تن زباله در استان، مدیرت پسماند را یکی از مهمترین موارد مد نظر در استان و دولت تدبیر و امید برشمرد و افزود:در طی سه چهار سال اخیر اتفاقات خوبی رخ داده است و ۹ مرکز دفن زباله در طرح جامعه پسماند داشتهایم که در سال جاری امیدواریم که حدود چهار مرکز دفن زباله بهصورت کاملاً مکانیزه به بهرهبرداری رسد.
وی با اشاره به بهرهبرداری زیالهسوز ۴۵۰ تنی ساری، افزود: دولت اعتبارات خوبی در این زمینه داده و پس از بهرهبرداری این مجموعه از انتقال زباله به کیاسر جلوگیری خواهد شد.
عسگری با ابراز امیدواری از بهرهبرداری زبالهسوز ۲۲۰ تنی نوشهر تا پایان سال جاری، گفت: دولت در این رابطه ۴۲ میلیارد تومان اعتبار داده و این زباله سوز تاکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با اشاره به اعتبارات خوب دولت در این زمینه گفت: کارخانه کمپوست تنکابن و نور تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید و کارخانه کمپوست بهشهر نیز به مرحله بهرهبرداری رسیده که سه شهرستان گلوگاه، بهشهر و نکا را تحت پوشش دارد.
عسگری با بیان اینکه در سال گذشته از هفت شهر نمونه گردشگری کشور دو شهر رامسر و ساری از استان مازندران معرفی شدهاند، افزود: شهرهای استان در طی چند سال اخیر مدیرت شهری خوبی داشتهاند و در این ایام تا امروز نوشهر بیشترین ورود گردشگران را داشته است.