ایلام-رئیس ستاد انتخابات استان ایلام از ثبت‌نام سه هزار و ۶۶ داوطلب برای انتخابات شوراهای شهر و روستا در ایلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کلانتری امروز در نشست خبری اظهار داشت: سه هزار و ۶۶ داوطلب برای عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستاهای این استان نام نویسی کردند که از این تعداد ۷۴۱ نفر برای شورای شهر و دو هزار و ۳۵۲ نفر برای شوراهای روستا ثبت نام کرده اند.

وی افزود: در مقایسه با دوره چهارم تعداد ثبت نام شدگان ۱۷ درصد بیشتر است.

وی تصریح کرد: جوان ترین داوطلب شورای شهر با ۲۵سال سن و  مسن‌ترین شرکت کننده با ۸۷ سال سن بوده است.

کلانتری افزود: از تعداد سه هزار و ۶۶ داوطلب شورای شهر و روستا، ۲۵۲ نفر زن و دو هزار و ۸۱۴ نفر مرد هستند که تعداد شرکت کنندگان زن ۱۰۶ درصد رشد داشته است.

رئیس ستاد انتخابات استان ادامه داد: چهار نفر با مدرک دکترا و هفت نفر با مدرک حوزوی و با ۷۷۶ نفر با مدرک کارشناسی ثبت‌نام کرده‌اند که تعداد داوطلبان با مدرک کارشناسی ۴۲درصد رشد داشته است.

کلانتری ادامه داد: ۴۴۹ نفر از داوطلبان سابقه‌ عضویت در شورای شهر داشته اند که در مقایسه با دور چهارم ۷۳ درصد رشد داشته است.