خرم آباد- نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اشتغال و رفع بیکاری یکی از چالش های جدی استان لرستان است، گفت: عملکرد آموزش و پرورش در اسکان مسافران قابل تحسین است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بیرانوندی در بازدید از مرکز آموزشی، رفاهی معلم و ستاد های اجرایی خدمات سفر آموزش و پرورش شهرستان خرم آباد از تلاش های دستگاه تعلیم و تربیت در فراهم کردن بستر مناسب برای خدمات رسانی به مسافران نوروزی تجلیل کرد و اظهار داشت: عملکرد آموزش و پرورش در اسکان مسافران نوروزی قابل تحسین است.

وی به نام گذاری شعار سال تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» اشاره کرد و افزود: تولید و اشتغال و رفع بیکاری یکی از چالش های جدی استان لرستان است و همه باید کمک کنند تا بیکاری در استان رفع و زمینه اشتغال جوانان فراهم شود.

سهم معلمان در تولید و اشتغال کمتر از دیگران نیست

نماینده مردم خرم آباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی به ظرفیت های بالقوه استان در زمینه توسعه گردشگری اشاره کرد و افزود: نقش آموزش و پرورش و معلمان هم در نهادینه کردن فرهنگ تولید و اشتغال بسیار تعیین کننده است.

بیرانوندی تصریح کرد: معتقدم که سهم معلمان در تولید و اشتغال کمتر از دیگران نیست و در این عرصه معلمان می توانند منشاء خدمات سازنده ای در تولید و اشتغال باشند.

وی بر برنامه ریزی صحیح و اصولی برای جذب گردشگران تاکید کرد و اظهار داشت: باید راهکارهایی فراهم شود تا لرستان با جاذبه های بکر گردشگری و اقلیم چهار فصل و دیدنی خود به مقصد گردشگران تبدیل شود.  

نماینده مردم خرم آباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی در ادامه بر تلاش های صورت گرفته در ستادهای اسکان صحه گذاشت و تاکید کرد: اقدامات صورت گرفته در ستاد های اسکان آموزش و پرورش در مقایسه با سنوات گذشته مطلوب و غیر قابل انکار است.

بیرانوندی در ادامه بر این نکته تاکید کرد که استان های مختلف در خصوص استقبال شایسته از مهمانان نوروزی اقداماتی انجام داده اند و لرستان هم باید از این فرصت و ظرفیت به خوبی استفاده کند.

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس  با تمام توان خود از آموزش و پرورش حمایت خواهند کرد تا بتواند برنامه های خود را به خوبی انجام دهد، تصریح کرد: اگر بتوانیم از فرصت های ایام تعطیلات نوروزی برای توسعه گردشگری در استان لرستان هوشمندانه استفاده کنیم، قطعاً در تولید و اشتغال و کارآفرینی موثر خواهد بود.

ضریب ماندگاری مسافران نوروزی در لرستان ۲.۶ روز است

خدانظر دریکوند مدیر کل آموزش و پرورش لرستان نیز در این بازدید به پذیرش و اسکان ۷۳ هزار و ۶۴۴ مسافر نوروزی در ۹ روز نخست نوروز ۹۶ اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش با تجهیز ۲ هزار کلاس، ۵ مرکز آموزشی رفاهی معلم و یک اردوگاه پذیرای ۲۰ هزار و ۴۸۲ خانوار از سراسر کشور بوده است.

وی افزود: تلاش آموزش و پرورش این بوده تا شرایطی فراهم شود تا با حفظ شان و کرامت فرهنگیان مکان مناسبی برای اسکان آنان در مدت اقامت در لرستان آماده شود تا بتوانند از جاذبه های گردشگری لرستان حداکثر استفاده را ببرند.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در ادامه به ارتقای ضریب ماندگاری مسافران نوروزی اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ضریب ماندگاری مهمانان نوروزی در لرستان ۲.۶ روز است که در راستای سیاست استاندار لرستان مبنی بر تبدیل استان به مقصد گردشگری در حال افزایش است.