گروه اخلاق و عرفان پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي از مقام شامخ آيت الله شاه آبادي تجليل مي كند .

به گزارش خبرگزاري مهر، اين همايش در سه بخش علمي برگزار مي شود. بخش نخست اختصاص به مقالاتي دارد كه سعي شده بيشتر موضوعات با ويژگي هاي آيت الله شاه آبادي در مورد مباحث عقايد، آراء و ويژگي هاي رفتاري و اخلاقي وي مطابقت داشته باشد.

بحث برهان فطرت عشق، مسئله ترويج معارف عرفاني، نقش عرفان در تفكر و عمل سياسي، مسئله اقتصادي، مبارزات سياسي، تعليم و تربيت شاگردان به ويژه امام خميني(ره)، مسئله اقتصادي، تفسير عرفاني متون قرآن، تأثير شخصيت سياسي و عرفاني امام خميني(ره) از آيت الله شاه آبادي، موضوع عمومي در عرفان «عشق»، آسيب ها و بيماري هاي جوامع اسلامي، دعا يا قرآن صاعد و رياضت  از جمله موضوعات اين بخش هستند.

بخش دوم بحث تصحيح و تعليق و تشريع در كتاب المعارف و رشحات البحار مي باشد. بخش سوم اختصاص به نوشتن كتابي در مورد معارف آيت الله شاه آبادي با شرح و بسط از كلام امام دارد.

تاريخ دقيق برگزاري اين مراسم تعيين نشده است .

آية الله ميرزا محمد علي شاه آبادي  در سال 1292 قمري در اصفهان ديده به جهان گشود. وي در فلسفه و عرفان صاحب كمالاتي بود. وي مدتي را در نجف اشرف و سامراء به تدريس فقه و اصول و فلسفه پرداخت. مرحوم  شاه آبادي پس از مراجعت از عراق در سال 1330 قمري، ابتدا به اصفهان و سپس به تهران عزيمت كرد. حضرت امام خميني (ره) و آيت الله حاج شهاب الدين مرعشي نجفي از شاگران آيت الله شاه آبادي بوده اند . وي پس از 77 سال زندگي پر بركت، در روز پنجشنبه 3 صفر 1369 قمري مطابق با سوم آذر 1328، بدرود حيات گفت  و پيكر مطهرش در زاويه مرقد مطهر حضرت عبدالعظيم (ع) به خاك سپرده شد.