علیمحمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دامداری ها به صورت پراکنده در مناطق روستایی گرفته است، تاکید کرد: احداث مراکز جمع آوری شیر و فعالیت آنها جایگاه مهمی را در تولید شیر و فراورده های آن به خود اختصاص می دهد.
وی خاطرنشان کرد: با ایجاد بازار دائمی و مطمئن برای دامداران، به خصوص دامداران خرده پا در محیط روستایی و اطراف روستاها به نحوی که با اطمینان به تولید شیر اشتغال یافته و از فروش محصول خود مطمئن می شوند.
حیدری با تاکید بر اینکه کوتاه کردن دست واسطه ها از بازار شیر ضروری است، گفت: فعالیت این واسطه ها نوسانات شدیدی در بازار ایجاد کرده و امکان برنامه ریزی تولید را از دامدار سلب می کند.
وی تصریح کرد: شیر و فرآورده های آن از مهمترین اجزای تشکیل دهنده جیره غذایی انسان می باشند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامین های مورد نیاز و پروتئین، غنی هستند.
رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان تاکستان افزود: پروتئین موجود در شیر و فرآورده های آن در مقایسه با منابع دیگر پروتئین های حیوانی و گیاهی ارزان تر و از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار هستند.
اخذ مجوز توزیع کود شیمیایی برای شرکت های تعاونی روستایی تاکستان
حیدری در ادامه با اشاره به اخذ مجوز توزیع کود شیمیایی برای شرکت های تعاونی روستایی کیهان، راد و پروین، تصریح کرد: شبکه تعاون روستایی به دلیل گستردگی در سطح استان، انواع نهاده های کشاورزی را در اختیار کشاورزان قرار می دهد.
رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان تاکستان با تاکید بر تهیه به موقع نهاده های مورد نیاز کشاورزان برای رسیدن به کشاورزی پایدار، گفت: توزیع کود شیمیایی و مصرف بهینه آن با عملکرد محصولات کشاورزی رابطه تنگاتنگی دارد.
وی با بیان اینکه کودهای شیمیایی و دامی لازم و ملزوم یکدیگر هستند و هر دو بایستی در باغات استفاده شوند، افزود: کود حیوانی شرایط جذب را برای عناصر شیمیایی فراهم می کند اما تمام نیاز گیاه را نمی تواند برآورده کند و این کمبودها باید توسط کود های شیمیایی مرتفع شود.
رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان تاکستان همچنین از تبدیل انبار فرعی ضیاء آباد به انبار اصلی برای توزیع کود خبر داد.