قزوین- رئیس سازمان برنامه وبودجه استان قزوین گفت: واگذاری طرح های نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی برای تکمیل در سال جاری با جدیت بیشتری پیگیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل یاری عصر پنجشنبه در اولین جلسه اقتصاد مقاومتی در استانداری قزوین گفت: امسال محور همه برنامه ها در مسیر اقتصاد مقاومتی است تا بتوانیم رهنمودهای مقام معظم رهبری را عملیاتی کنیم.

وی بیان کرد: در اجرای منویات رهبری باید با تلاش مضاعف چشم اندازهای بزرگتری را در مسیر اهداف پیش بینی شده تدوین کنیم و با استفاده از همه ظرفیت ها برای تولید و اشتغال بیشتر گام برداریم.

یاری تصریح کرد: در بخش صادرات غیرنفتی متاسفانه فقط روی ۵ کشور هدف برنامه ریزی کرده ایم در حالی که باید با تلاش بیشتر کشورهای دیگری در اروپا و اسیا را برای ارسال محصولات خود و کسب درآمدهای ارزی هدف گذاری کنیم.

وی گفت: برای افزایش تولیدات کشاورزی با ارتقاء عملکرد در هکتار و اجرای روشهای نوین برای کاهش مصرف آب باید اقدام و طرح های پیش بینی شده را اجرایی کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین اظهارداشت: نظارت بر کارهای انجام شده از دیگر مسائل مهمی است که در این راستا لازم است نسبت به کنترل پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش تولید کنترل و نظارت مناسب صورت گیرد.

یاری از ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی در استان هم سخن گفت و یادآورشد: برای ایجاد اشتغال ۲۰ هزار نفری در استان و رونق تولید در کنار استفاده از ظرفیت های داخلی باید برای جذب سرمایه گذاری خارجی هم تلاش کنیم تا فضای کسب و کار بهبود یابد.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از اولویت های استان در سال جاری واگذاری پروژه های دولتی به بخش خصوصی است و ارزیابی مدیران نیز بر این اساس صورت خواهد گرفت.

یاری گفت: مبارزه با قاچاق کالا، بهبود فضای کسب و کار، حضور موثر در جلسات اقتصاد مقاومتی و اجرای طرح های پیش بینی شده، افزایش صادرات و سرمایه گذاری خارجی از دیگر اولویت های امسال است.

وی از راه اندازی سامانه رصد و پایش اقتصاد مقاومتی خبر داد و افزود: ۱۵ شاخص در سامانه پیش بینی شده که دستگاهها می توانند اطلاعات لازم را وارد آن کرده و به روز رسانی کنند.

یاری اظهارداشت: این طرح می تواند پس از رفع اشکال و نقص های موجود در کشور نیز مطرح و عملیاتی شود.

در ادامه هادی صادق دقیقی مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و اینده نگری سازمان برنامه و بودجه استان قزوین با ارائه گزارشی از ویژگی های سامانه رصد و پایش اقتصاد مقاومتی گفت: در این سامانه کوچکترین تغییرات هم به صورت لحظه ای قابل مشاهده است و نتایج اقدامات استان به صورت شفاف در آن قرار دارد.

وی بیان کرد: برنامه های ۱۲ گانه اقتصاد مقاومتی دراین سامانه ثبت و ضبط می شود و برنامه های دستگاههای اجرایی با برش استانی در آن دیده شده و نمایش لحظه ای واگذاری طرح های عمرانی، کاربرمحور بودن، بخش صادرات و واردات، نمایش نتایج کارهای انجام شده در بخش مبارزه با قاچاق کالا و سوخت نیز از دیگر قابلیتهای این سامانه است.

دقیقی تصریح کرد: رصد سرمایه گذاری استان، وضعیت تسهیلات پرداختی، سرمایه در گردش و ثابت، وضعیت جوازهای تاسیس، درآمدهای پایدار استان، میزان درآمدهای موسسات، رشد اقتصادی، اشتغالزایی، نرخ بیکاری، تورم شهری و روستایی و مقایسه آن با کشور در این سامانه وجود دارد.