به گزارش خبرگزاری مهر، برای مستند «آوانتاژ» که هم اکنون در گروه سینمایی «هنر و تجربه» سراسر کشور نمایش دارد به دلیل استقبال تماشاگران شیرازی دو سانس فوقالعاده در روز جمعه ۱۸ فروردین در پردیس سینمای گلستان اختصاص داده شد.
همچنین چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه نمایش و جلسه پرسش و پاسخ این فیلم در پردیس سینمایی گلستان با حضور عوامل فیلم محمد کارت کارگردان، آبان عسکری تهیه کننده و اسماعیل علیزاده تدوینگر برگزار شد.
در این جلسه پرسش و پاسخ که با حضور علی آذری به عنوان کارشناس درباره فیلم برگزار شد، وی گفت: معتقدم «آوانتاژ» سینمایی ترین فیلم مستندی است که در چندین سال اخیر دیده ام چرا که در تکنیک و محتوا به حرفه ای ترین شکل انجام شده و دراماتیزه کردن موقعیت ها و نوع روایت آن کاملا ساختارمند و کم نظیر است. ما در این فیلم شاهد قهرمان هایی هستیم که تماشاگر را با خود نفس به نفس همراه میکنند. «آوانتاژ» تاثیر مثبت امید را از دل سیاهی بیرون میکشد و تماشاگر با دیدن آن حالش خوب میشود.
محمد کارت نیز در این جلسه ضمن گلایه از بی توجهی مسئولان فرهنگی شیراز به هنرمندان فعال این شهر و رکود هنری در شیراز عنوان کرد: خوشحالم که فیلم ما تا کنون در هر نمایشی که داشته تماشاگرانش را راضی کرده و بر آنها تاثیر گذاشته است. در این مدتی که اکران عمومی شده خوشبختانه مورد قبول مخاطبانش قرارگرفته و واکنشهای مثبتی داشته است.امیدوارم هم شما تماشاگران قدر «هنر و تجربه» و فیلم هایش را بدانید هم گروه «هنر و تجربه» با برنامه ریزی و تبلیغات سرحالتر قدر حضور تماشاگرانش را بداند.
آبان عسکری تهیه کننده فیلم نیز درباره روند تولید و تلاش گروه برای اثرگذاری آن چنین گفت: مراحل پیش تولید و تولید و پس تولید این فیلم ۱۸ ماه طول کشید و در تمام این مدت تمرکز فکری من و محمد کارت بر این بود که در «آوانتاژ» زاویه نگاه جدیدی را انتخاب کنیم. دوست داشتیم همه طیف ها فیلم را دوست داشته باشند نه فقط مخاطب خاص و فکر می کنم موفقیت «آوانتاژ» بیشتر به دلیل نگاه تازه ای است که به مقوله اعتیاد دارد وگرنه بیشمار فیلم در این زمینه ساخته شده است و مخاطب با سختگیری خاصی این سنخ فیلم ها را دنبال میکند.
اسماعیل علیزاده تدوینگر این فیلم نیز درباره روند تدوین چنین گفت: به دلیل همکاری در چند فیلم با محمد کارت نگاه او را کاملا میشناسم و تعامل فکری مناسبی با هم داریم. در این فیلم کارت بسیار پخته تر عمل کرد و تولید به لحاظ کیفیت کاملا حساب شده و سالم انجام شده بود. این محاسبه دقیق کارگردان در زمان فیلمبرداری کار تدوین را راحت تر میکرد و تکلیف کاملا مشخص بود. «آوانتاژ» در بین فیلم هایی که در چند سال اخیر تدوین کرده ام و بیشتر آثار همکارانم کاملا روی میز تدوین فیلم شدند، متمایز است و کاملا مسئولیت روایت و چیدمان کلی به عهده کارگردان بوده و تدوین این نگاه را تنها منسجمتر کرد.
مخاطبان شیرازی نیز اغلب ضمن تحسین فیلم از عوامل سازنده برای ساخت این اثر قدردانی کردند.
«آوانتاژ» که در دو جشنواره سینماحقیقت و فجر مورد استقبال اهالی سینما و منتقدان قرار گرفت روایتگر زندگی کنونی تعدادی کارتن خواب رو به بهبود است که مسیر بازپروری را طی میکنند.
محمد کارت پیش از این مستندهای «خونمردگی»، «بختک» و «معلق» را کارگردانی کرده که در مجامع سینمایی مورد توجه قرار گرفتند.