اصفهان - عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان گفت: حضور اینترنت اشیاء در زندگی روزمره در آینده نزدیک، بسیار محسوس خواهد بود و بر این اساس آزمایشگاه مرتبط در دانشگاه اصفهان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیرحسین منجمی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: اینترنت اشیاء مبحثی نو در حوزه فناوری است که بازار آن تا چند سال آینده به چند صد میلیارد دلار خواهد رسید.

وی با بین اینکه اینترنت اشیاء، فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی اعم از انسان، حیوان یا اشیاء قابلیت ارسال داده از طریق شبکه‌های ارتباطی مانند اینترنت فراهم می‌شود، افزود: درطول انقلاب فناوری، قالب کامپیوتر تغییرات شاخصی داشت به نوعی که از کامپیوترها سالنی اولیه به لپ تاپ تبدیل و به تدریج از طریق اتصال کامپیوترها تمام منابع اطلاعاتی دنیا نیز به شکل قابل اشتراک گذاری درآمد.

انقلاب بعدی در دنیای کامپیوتر توسط اینترنت اشیاء رخ خواهد داد

دبیر کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء تاکید کرد: انقلاب بعدی در دنیای کامپیوتر توسط  اینترنت اشیاء رخ خواهد داد و هر وسیله و هر دستگاهی مانند دوربین عکاسی، فیلمبرداری، یخچال و اتومبیل به نت متصل  و همانند کامپیوتر داده هایی را محاسبه می کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان توجه به رویکردهای نوآورانه را از رسالت های مهم خود برمی‌شمرد، بیان داشت: بر این اساس این دانشگاه به عنوان یکی از باسابقه‌ترین دانشگاها در حوزه آکادمیک و پژوهش‌های فناوری اطلاعات فعالیت‌های متمرکزی را از آغاز دهه ۹۰ شمسی در زمینه اینترنت اشیاء آغاز کرده است.

منجمی ادامه داد: بدین ترتیب دانشگاه مهندسی کامپیوتر متولی نخستین کنفرانس اینترنت اشیا، کاربردها و زیرساخت ها بوده است که ۳۰ و ۳۱ فروردین در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه اینترنت اشیا علیه بر ارزش تئوری و تحقیقاتی دارای ارزش عملی نیز هست، گفت: امروزه کمتر شرکت فناوری در دنیا وجود دارد که به این مبحث بی توجه باشد.

ایجاد کسب و کار و فرصت های شغلی جدید با سرمایه‌گذاری در ارتباط با اینترنت اشیاء

دبیر کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء تصریح کرد: بر این اساس سرمایه گذاری در ارتباط با این مبحث از این جنبه نیز عاقلانه است که کسب و کار جدیدی ایجاد و فرصت های شغلی برای نسل جدید به وجود می‌آید ضمن اینکه این فناوری قابلیت صادراتی خوبی دارد.

وی اضافه کرد: ایجاد جنبه عملی برای اینترنت اشیاء نیازمند  فعالیت های مختلف و راه اندازی زیرساخت های لازم است به نوعی که با عملکرد و برنامه‌ریزی صحیح ما نیز می‌توانیم در زمره کشورهایی پیشرو در این مبحث قرار بگیریم.