همدان - مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان گفت: درحال حاضر ۷ هزار و ۷۴۷ کارگاه تولید مبل و منبت در شهرستان تویسرکان فعال است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مالمیر بعدازظهر یکشنبه در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تویسرکان بابیان اینکه شهرستان تویسرکان با برخورداری از کارگاه های متعدد و فعالان پر شمار، یکی از مهمترین قطب های تولید مبل و منبت در کشور است، اظهار داشت: شهرستان تویسرکان ۷ هزار و ۷۴۷ کارگاه تولید مبل و منبت دارد و بیش از ۸ هزار نفر در این بخش شاغل هستند.

وی عنوان کرد: تویسرکان و ملایر به عنوان قطب های تولید مبل و منبت استان همدان برای ثبت به عنوان شهر ملی مبل و منبت به سازمان میراث فرهنگی کشور معرفی شده اند اما هنوز هیچ کدام از این دو شهرستان به صورت قطعی این عنوان را دریافت نکرده اند.

مالمیر با اشاره به اینکه هیئت داوران سازمان میراث فرهنگی بر اساس شاخصه های کارشناسانه و تخصصی مانند قدمت صنعت مبل و منبت در منطقه مورد نظر، میزان کارگاه ها و افراد شاغل در این بخش، میزان فروشگاه ها و نمایشگاه ها و نوع تولید، شهر ملی مبل و منبت را مشخص می کند، عنوان کرد: شهرستان تویسرکان علاوه بر صنعت مبل و منبت از جاذبه های متنوع گردشگری، طبیعی، اقلیمی و شاید قدیمی ترین و سالمترین بناهای تاریخی استان همدان نیز برخوردار است.

وی به انقلاب هتل سازی در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: در طول مدیریت دولت یازدهم به اندازه تمامی سال های قبل، برای ساخت و راه اندازی هتل در کشور اقدام شده و در حال حاضر ۱۰ هتل در استان همدان در دست ساخت است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان تاکید کرد: با ساخت این ۱۰ هتل تعداد تخت های هتلی استان همدان از تعداد یک هزار و ۲۶۰ تخت به میزان دو و نیم برابر افزایش می یابد.

مالمیر از اختصاص شش میلیارد ریال تسهیلات به هتل فاران و شش میلیارد ریال تسهیلات به مجموعه گردشگری و تفریحی گوشه پیل پس از کارشناسی بانک سپه ظرف مدت ۱۴ روز آینده خبر داد و افزود: شهرستان تویسرکان باید از ظرفیت افزایش میزان مکان های اقامتی در استان همدان بهره وری داشته باشد.