دولت اسلواكي در آستانه برگزاري انتخابات در اين كشور از خروج قريب الوقوع نيروهاي خود از عراق خبر داد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه باسلر، بر اساس مصوبه دولت اسلواكي نظاميان اين كشور درماه فوريه سال جديد ميلادي ( بهمن ) از عراق خارج خواهند شد.

دولت اسلواكي با اشاره به استقرار حدود 110 نظامي خود در خاك عراق اعلام كرد : اين تعداد از نيروها ماموريت پاكسازي مناطق مين گذاري شده را بر عهده داشتند.

"روبروتو فيكو" نخست وزير اسلواكي نيز در اين زمينه گفت : اين احتمال وجود دارد كه تعدادي از نظاميان خود را به منظور آموزش نيروهاي عراقي روانه اين كشور كنيم .

دولت اسلواكي اين تصميم را در آستانه برگزاري انتخابات عمومي در اين كشور اتخاذ كرده است .

اين در حالي است كه برخي از ديپلماتهاي آمريكايي در گفتگو با مقامهاي اسلواكي خواستار تداوم حضور نظاميان اين كشور در عراق شدند .

چندي پيش " موفق الربيعي " مشاور امنيت ملي عراق  در گفتگو با شبكه خبري سي ان ان اعلام كرد : تعداد نيروهاي ائتلاف در عراق ممكن است تا پايان سال 2006 به زير 100 هزار تن برسد .

وي همچنين خاطر نشان كرد : تا پايان سال آينده نيز بيشتر نيروهاي چند مليتي، خاك عراق را ترك خواهند كرد .