صادق عاشورپور، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تلاش میشود تا شرکتکنندگان در جشنواره نمایشی (تئاتری) با دیدن، آموزش و از طریق گفتمانهای آموزشی با تبدیل موضوعهای آیینی به نمایش آشنایی پیدا کنند و همچنین، در فراخوان این جشنواره نیز، به داوطلبان توضیح داده شد که عیناً آیینهای خام به جشنواره ارسال نشود، بلکه در جهت تبدیل آنها تلاش و اقدام گردد.
وی با اشاره به اینکه داوری در اجرای پژوهشی از دو بخش پژوهشی و اجرایی (نمایشی) تشکیل شده است، افزود: هر کدام از این دو بخش دارای ارزشگذاری ویژه خود بوده و جداگانه مورد ارزیابی قرار میگیرد.
داور چهاردهمین جشنواره تیرنگ، کیفیت نمایشها، شیوه برنامهریزی و اجرای این جشنواره را خوب، هدفمند و در جهت درست و تلاش صادقانه در پردازش به نمایشهای ایرانی-اسلامی ارزیابی کرد و افزود: بهعنوان داور جشنواره شاهد روشهای علمی، راستیآزمایانه و حقیقتجویانه بودهام.
عاشورپور از جمله راهکارهای تعالیبخشی به جشنواره تیرنگ را هدفگذاری بلندمدت، گریز از رفع تکلیف و باور به اهداف جشنواره، شناسایی علاقمندان واقعی در زمینه نمایشهای ایرانی و تشویق و ترغیب آنها بهمنظور کار بیشتر، سد کردن راه افراد فرصتطلب و کاسب کار و کمک به افراد عاشق، پرهیز از جشنوارهزدگی و حاشیهسازی، تشکیل ستادی برای نیازهای فرهنگی علاقمندان بهمنظور راهنمایی آنها برای بهتر شدن کارها، برنامهریزی از فردای این جشنواره برای جشنواره آینده و پژوهش در دیگر زمینههای فرهنگ عامه، چون بازیها، نمایش عامیانه، نمایشهای زنانه ، تعزیه زنانه و ... و تبدیل آنها به نمایش (تئاتر) با راهنمایی اساتید کاربلد و صادق برشمرد.