به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اداری استان کرمانشاه که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار داشت: هر بیننده منصفی قضاوت می کند که وزارت تحت مسئولیت دکتر واعظی در ماموریت اصلی خود که توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کلی و استان کرمانشاه است بسیار درخشان عمل کرده است.
استاندار کرمانشاه گفت: این وزارتخانه در ماموریت اصلی کاملا موفق بودند و یه خورده بیشتر پارا فراتر گذاشتند در حوزه اشتغال از طریق آی تی وارد شدند و کارهای بزرگی را صورت دادند.
رازانی افزود: در تهران کارهای عظیمی انجام شده در کرمانشاه هم اولا مشکل ما امروز مشکل یک کرمانشاه بیکاری است متاسفانه ما رتبه نخست بیکاری را در کشور داریم مسئله ما اشتغال است.
وی بیان کرد: استان در زمینه آی سی تی استعداد فوق العاده ای دارد و ما در این زمینه حتی گوی سبقت را از خیلی از استان های بزرگتر ربودیم این استانداری هم از حق خودمان بریدیم به همین قسمت بخشیدیم.
رازانی گفت: برای پارک علم و فناوری ۱۲ میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور اعتبار گرفتیم بخشی از آن تخصیص داده شده استعدادی که در آن منطقه است با امکانات موجود ما پاسخگوی آن نیستیم. استان کرمانشاه استحقاق و استعداد کمک را دارد. تقاضای ویژه ما اشتغال است.
رضا رحیمی، معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در این نشست اظهار داشت: به لطف الهی امروز نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان پروژههایی که در طول کمتر از یک سال اخیر در حوزه ارتباطات و مخابرات دراستان انجام شده بود مرحله افتتاح را با حضور آقای وزیر داشتیم.
وی گفت: از ابتدای این دولت تاکنون بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری زیرساختی در استان انجام شده است و اقدامی بی نظیر است.
رحیمی با اشاره به پروژه دیتا سنتر کرمانشاه گفت: دیتا سنتر از پروژه های اساسی و زیربنایی استان استان است که امیدواریم تا پایان سال به مرحله بهره برداری برسد استانداری همه امکاناتی را که داشت در اختیار قرار داده و کل سرمایه گذاری توسط وزارت فناوری ارتباطات در حال اقدام است.
وی گفت: سایر اقدامات در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات در استان: بحث های نرم افزاری، پارک علم و فناوری و توسعه پارک و رشد شهرستانی به یک معنا عدالت دانش بنیان را در همه شهرستان ها توانستیم توسعه بدهیم.
تجهیز بازارچه های شوشمی و شیخ صله به فیبر نوری در دستور کار قرار گرفت
رحیمی افزود: در این مدت به دستاورد مرکز رشد آی سی تی رسیدیم۴۷۰ شرکت فناور و دانش بنیان در استان داریم که از این تعداد ۵۰ درصد در حوزه آی سی تی فعال هستند، اعضای شورای اداری توجه ویژه ای به توانمندی های شرکت های فناور و دانش بنیان استان داشته باشند.
وی گفت: تقریبا زیست بوم فناوری و دانش بنیان استان را قطعی کردیم امروز استان آماده پرواز جدی در زمینه دانش بنیان و فناوری است که بخش عمده این کار را باید در سال های بعد در حوزه آی سی تی جست و جو کنیم. بخش ها، سازمان ها و بخصوص دانشگاه ها باید در حوزه آی سی تی ورود جدی داشته باشند.
این مسئول با اشاره به اینکه دفتر گردشگری را در دست اقدام داریم، گفت: ما مشکلاتی در حوزه شاخص های توسعه فناوری ارتباطات و اطلاعات داشتیم رتبه استان بسیار پایین بود و با این بحث های فیبر نوری و پروزه های روستایی و شهری شاخص استان به رتبه مناسبی رسیده اما تا رتبه تک رقمی که هدفگذاری ما است فاصله داریم.
وی افزود: بردن فیبر نوری به دو مرز رسمی شوشمی و شیخ صله در دستور اقدام قرار گرفت تابستان سال قبل بازارچه سومار را دستور موافقت گرفتیم و در دست اقدام است و فیبر کرمانشاه سومار پاوه مریوان در حال اقدام است.
رحیمی افزود: حوزه آی سی تی در کشور نیاز به سازمان اساسی مدونی دارد که نیاز به همکاری نمایندگان دارد سازمان نظام صنفی رایانه ای جوابگو نیست ما به سازمان نظام فناوری ارتباطات و اطلاعات نیاز داریم، از مشکلات حوزه نرم افزاری آی سی تی، تمرکز شدیدی است که امروز به هر دلیل در تهران است ما نرخ بیکاری بالایی داریم.
وی بیان کرد: ما انتظار ویژه ای در بحث کمک های فنی و اعتباری بویژه در بحث روستایی داریم. به فیبر کرمانشاه سنقر قروه عنایت کنید از خواسته های ما طرح تکاپو را وزارت ارتباطات و وزارت کار هم اعلام آمادگی کرده در بحث های مختلف بیشتر کار شود و به مرکز تسهیل گری نیز بیشتر کمک شود.