به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدجواد سبحانی فر در مراسم سردار شهید «سید معروف ایرانی» که غروب پنج شنبه در مسجد جامع گوراب زرمیخ شهرستان صومعه سرا برگزار شد با بیان اینکه مقام معظم رهبری گرامیداشت یاد و خاطره شهدا را کمتر از شهادت ندانسته اند، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم امروز جامعه این بوده که آیا ما مسیر شهدا را ادامه می دهیم یا نه؟
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ادامه دهنده مسیر انقلاب انبیا(ع) است، افزود: انبیا برای هدایت و رساندن انسان ها به کمال مطلق آمده بودند انقلاب اسلامی نیز ادامه دهنده این مسیر است.
فلسفه وجود انقلاب منوط به اجرای عدالت در سطح جامعه
مشاور فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین(ع) با بیان اینکه چگونگی حمایت از دین یکی از موضوعات مهم مطرح امروز است، گفت: متاسفانه امروز در برخی از مناطق شاهد هستیم که عکس شهدا زده شده ولی برخلاف مسیر آنها عمل می شود.
وی دفاع از اسلام و احیای دین خدا را از مهم ترین اهداف حضور شهدا در میدان های نبرد عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از شاخه های اصلی اسلام اجرای عدالت در سطح جامعه و در میان مردم است که به فرموده مقام معظم رهبری اگر اجرای عدالت نشود فلسفه وجودی انقلاب زیر سوال خواهد رفت.
سردار سبحانی فر با بیان اینکه انقلاب اسلامی به سادگی به دست ما نرسیده است، یادآورشد: با توجه به شرایط منطقه و جهان حمایت از آرمان های شهدا باید در اولویت امور همگان به ویژه مسئولان قرار گیرد.
مشاور فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین(ع) با اشاره به بیانات پیامبر گرامی اسلام درباره پذیرش مسئولیت در جامعه اسلامی، افزود: ایشان در کتاب نهج الفصاحه می فرمایند هرکسی مسئولیت عده ای را برعهده گرفته و همانند آنها در کارهایشان دلسوزی نکند خداوند متعال او را به آتش دوزخ می اندازد.
وی ادامه داد: داشتن چنین دیدگاهی نسبت به مسئولیت سبب می شود از مناظره های بی نتیجه برسرمسئولیت ها دوری و همانند اوایل انقلاب و جنگ و دفاع مقدس عمل می کنیم.
سردار سبحانی فر با بیان اینکه متاسفانه امروز چنین دیدگاهی در بسیاری از مسئولان وجود ندارد، گفت: امروز عده ای برای رسیدن به مقام و منصب لابی کرده و حامی و گروه تشکیل می دهند.
وی با اشاره به اینکه امروز به راحتی با آبروی افراد در سطح جامعه بازی و از بیت المال برای رسیدن به منافع خود استفاده می کنیم، خاطرنشان کرد: این اعمال حق الناس است و خداوند اگر از حق خود بگذرد از حق الناس هرگز نمی گذرد.
مدافعان حرم در سوریه و عراق اهرم قدرت ایران در برابر توطئه دشمنان
مشاور فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین(ع) در ادامه به حضور جوانان ایرانی در سوریه و عراق اشاره کرد و یادآورشد: حضور این جوانان در جبهه های حق علیه باطل در مقابل هزینه های گزاف دشمنان همانند عربستان، آمریکا و کشورهای اروپایی به عنوان اهرم قدرت برای ایران محسوب می شود.
سبحانی فرد وجود امنیت در کشور را مدیون از خودگذشتگی جوانان در برابر توطئه های دشمنان دانست و تأکید کرد: اگر این جوانان در عراق و سوریه حضور نمی یافتند امروز دامنه نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه سبب هراس دشمنان نمی شد.
وی افرادی امثال شهیدان «ایرانی»، «اتابه» و سایر شهدا را قهرمانان واقعی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و تصریح کرد: در بسیاری از نقاط دنیا افسانه های دروغین ساخته و از آنان فیلم، کتاب و چیزهای دیگر تهیه کرده و به مردم جامعه خود و دنیا نمایش می دهند و این درحالی است که ما صدها هزار قهرمان داریم ولی هیچ اقدامی برای معرفی آنها انجام نداده ایم.
مشاور فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین(ع) با اشاره به اینکه شهید مطهری شهدا را دارای دو چهره و مقام می دانست، افزود: عارف و مصلح دو چهره و جایگاهی است که شهید مطهری برای شهدا متصور بود.
باور و اعتقادات در سطح جامعه تضعیف شده است
وی با بیان اینکه در هشت سال دفاع مقدس ۱۸۸ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی شده است، گفت: از این تعداد ۱۶ هزار نفر در بمباران و ۱۷۲ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل شده اند.
سردار سبحانی در ادامه با بیان اینکه اگر این شهدا در برابر دشمن بعثی مقاومت نمی کردند چندین برابر این تعداد به دست دشمن کشته می شدند، خاطرنشان کرد: در هشت سال دفاع مقدس با عزت مقاومت کرده و ۱۸۸ شهید تقدیم انقلاب و اسلام شده که به فرموده امام خمینی (ره) مزار این شهدا تا ابد زیارتگاه عاشقان است.
وی به جایگاه و مقام شهدا در دنیا و آخرت اشاره کرد و ادامه داد: شهید آوینی درباره جایگاه و مقام شهدا می گوید ما تصور می کنیم که شهدا رفته اند و ما مانده ایم در حالی که شهدا مانده اند و دنیا ما را با خود برده است.
مشاور فرماندهی دانشگاه افسری امام حسین(ع) با بیان اینکه متاسفانه باور و اعتقادات ما ضعیف است، افزود: شهدا به باور و یقین رسیده و به همین دلیل این مسیر را انتخاب و آن را طی کردند که متاسفانه امروز این باور و اعتقاد در سطح جامعه کمرنگ شده است.