به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری نامزد انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران عصر امروز در نخستین برنامه انتخاباتی خود که از رادیو ایران پخش شد، در گفتگو با مردم با بیان اینکه کشور از جهت سیاست خارجی و وضعیت بین المللی و منطقه ای در شرایط حساسی قرار دارد، اظهار داشت: از جهت توسعه ای در یک پیچ تاریخی قرار داریم.
وی افزود: سابقه، تجربه و توانایی هایی دارم که احساس کردم باید آنها را درخدمت مردم قرار دهم؛ من فرزند محرومیت ها و فرزند ایرانم و با تلخی ها و شیرینی های این ملت زندگی کرده ام.
جهانگیری ادامه داد: آموختهام که برای برنگشتن به گذشته چه باید کرد؛ پایان دادن به جنگ قطعا یک تصمیم سرنوشت ساز برای کشور بود و حتما برای این تصمیم گیری نقدهایی وجود دارد، اما هیچ کسی نمی گوید به جنگ برگردیم؛ حتما به مذاکرات هسته ای نقد وارد است اما هیچ کس نمی گوید به چالش هسته ای و تحریم ها برگردیم.
وی با بیان اینکه کشور ۴ سال است که شرایط دشواری را با تدبیر و امید پشت سر گذاشته، گفت: دولت آقای روحانی با استفاده از ظرفیت های ملی گامهای بزرگی برداشت و ما هنوز نیازمند استمرار آن سیاست ها و تحکیم آنها هستیم.
معاون اول دولت یازدهم با بیان اینکه دولت در همه این سالها واقعا مظلوم بوده است، ادامه داد: همه ظرفیت های کشور به طور کامل بکار گرفته نشده، اما نباید از راه عقلانیت و اصلاحات برگردیم.
جهانگیری تصریح کرد: با صلاحیت بزرگان اصلاحات و با تاکید جناب آقای روحانی و برای دفاع و به عنوان مکمل و با هدف مبارزه با فساد فراگیر و تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی آمده ام.
وی با بیان اینکه من در مسئولیت های خود از رانت رفاقتی و خانوادگی برخوردار نبوده ام، اظهار داشت: در همه عرصه ها حضور داشته ام و هیچ گاه خودم را طلبکار مردم و نظام ندانسته ام.
این نامزد انتخابات ریاست جمهور با بیان اینکه من کشور را تیره و تار و سیاه نمی بینم، در عین حال تصریح کرد: مسائل اقتصادی و اجتماعی وسیاسی را جدی می دانم، البته آینده را مبهم نمی بینم.
جهانگیری با اشاره به برخی سوابق خود در قبل و بعد از انقلاب عنوان کرد: در دوره های دوم و سوم مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم سیرجان به مجلس رفتم؛ از سال ۷۱ و بعد از نمایندگی، در دولت آقای هاشمی به عنوان استاندار اصفهان انتخاب شدم.
وی با اشاره به حضور خود در وزارت صنایع از سال ۷۶ تا ۸۴ گفت: در این سالها استراتژی صنعتی کشور تدوین کردیم و بخش صنعت در ایجاد اشتغال نقش مهمی ایفا کرد. همچنین بسیاری از گلوگاههای فساد در این دوره برطرف شد.
معاون اول دولت یازدهم با اشاره به دوران فعالیت این دولت در ۴ سال اخیر افزود: با تیم منسجمی که آقای روحانی برای موضوع هسته ای انتخاب کرد و با هدایت های رهبر معظم انقلاب پرونده هسته ای حل شد و فرصت های جدیدی برای توسعه اقتصادی ایجاد شد.
جهانگیری با بیان اینکه در ابتدای این دولت تورم و رکود بی سابقه ای در کشور حاکم بود، اظهار داشت: نیاز بود که تمرکز ویژه ای بر حل مسئله تورم و حاکمیت انضباط پولی و مالی صورت گیرد که با این سیاست ها در سال جاری تورم یک رقمی را شروع کرده ایم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه سیاست های بیست و چهارگانه اقتصاد مقاومتی برای آن است که اقتصاد کشور از تنش های اقتصاد جهانی آسیب نبیند، گفت: امروز اقتصاد، موضوع اول کشور است؛ همه باید بسیج شوند و به صحنه بیایند.
جهانگیری تصریح کرد: امروز بعد از دو سال تمرکز بر سیاست های اقتصاد مقاومتی دستاوردهای مهمی داشته ایم؛ از جمله اینکه در بخش نفت و گاز، تمرکز ما این بوده است که در میادین مشترک به اندازه سهم ملت ایران حتما دریافت شود.
وی ادامه داد: در زمینه کشاورزی کارهای مختلفی انجام شده است و دغدغه ما امنیت پایدار غذایی بوده است؛ در سال ۹۱ بیش از ۶ میلیون تن و در سال ۹۲ بیش از ۴ میلیون تن گندم وارد کردیم، اما در سال ۹۵ مازاد گندم تولیدی ما بیش از ۳.۵ میلیون تن بوده است.
معاون اول حسن روحانی همچنین به طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: در نتیجه این طرح، هزینه های پرداخت از جیب مردم برای درمان، از ۳۷ درصد به ۸.۵ درصد کاهش یافته است.
جهانگیری ادامه داد: در حوزه آب نیز در سال ۹۵ گامهای بلندی برداشته شد که به اندازه ۱۰ سال گذشته به روستاها آبرسانی شده است.
وی افزود: در کلانشهرها مسائل زیست محیطی، مردم را آزار می دهد که برنامه دقیقی برای این مسئله تهیه شده که به موقع اطلاع داده میشود.
این نامزد انتخابات با اشاره به موضوع بیکاری و با بیان اینکه امروز هر خانواده ایرانی دغدغه اشتغال جوانان خود را دارد، تصریح کرد: باید بدون شعار مسئله بیکاری دنبال شود؛ در این رابطه راهی جز تولید و سرمایه گذاری اشتغالزا نیست.
جهانگیری خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم دفتری در وزارت اقتصاد برای بهبود فضای کسب و کار باز شد و این دفتر باید در دولت دوازدهم فعال تر شود؛ باید از توان نظام بانکی و منابع خارجی نیز برای سرمایه گذاری استفاده شود.
وی با بیان اینکه هیچ کس نباید به دلیل گرایش سیاسی از صحنه کنار گذاشته شود، اظهار داشت: ریاست جمهوری بعد از رهبری جایگاه ویژه ای است؛ با شعار نمی توان درباره رئیس جمهور تصمیم گرفت، امیدوارم بتوانم همراه با ملت ایران و همه دستگاهها در راه گره گشایی از مشکلات ملت ایران گامهایی بردارم.