کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینکه ۲ دقیقه کمتر نسبت به آقای روحانی به من وقت داده شد فکر می‌کنم خارج از انصاف بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقرقالیباف کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان اولین مناظره تلویزیونی کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگویی، اظهار داشت: بنده قصد داشتم یک تصویر را پخش کنم که اجازه پخش آن از سوی کمیته نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری داده نشد که کار منطقی و درستی بود.

وی به موضوع عدم وقت برای ارائه توضیحاتی اشاره کرد و گفت: اینکه ۲ دقیقه کمتر نسبت به آقای روحانی به من وقت داده شد فکر می‌کنم خارج از انصاف بود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد که این موضوع در مناظره ای بعدی جبران شود.