گرگان- مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: با اجرای طرح «ساعت به وقت گلستان» و تعامل با مشترکین توانستیم ۱۰۰ مگاوات برق ذخیره و رتبه سوم کشوری را کسب کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نصیری ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: در شرکت توزیع برق گلستان سعی شده با عنایت به اسناد بالادستی که شامل برنامه توسعه پنجم و برنامه ششم توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بوده موضوعات مختلف از جمله کاهش تلفات، کاهش خاموشی‌ها و مدیریت مصرف و پیک سایی را برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه در شرکت توزیع برق ۱۴ هزار شبکه فشار متوسط و ضعیف داریم، افزود: ۱۵ هزار ترانس هوایی و زمینی در گلستان نصب‌شده و وظیفه برق‌رسانی باکیفیت به ۷۰۰ هزار مشترک با شرکت برق گلستان است.

وی با اشاره به تلفات برق در گلستان گفت: در جاهای مختلف انشعاب مستقیم از شبکه ما گرفته می‌شود و بحث دست‌کاری کنتور بوده اما با اقداماتی که انجام‌شده درصدد هستیم از سرقت انرژی  جلوگیری کنیم.

جلوگیری از تلفات در بخش برق عین سرمایه گذاری است

نصیری اظهار کرد: بحث تلفات فنی و غیر فنی بحث مهمی بوده و در برنامه اقتصاد مقاومتی جزو تکلیف‌های وزارت نیرو است و در این زمینه هر چه بیشتر کارکنیم بیشتر سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

وی در رابطه با اقدامات انجام شد برای کاهش خاموشی‌ها اظهار کرد: در راستای کاهش خاموشی‌ها اقدامات خوبی انجام و کارگروهی هم در این زمینه تشکیل‌شده که نقاط ضعف را شناسایی کردند و منجر به کاهش خاموشی‌ها در سال ۹۵ شد.

وی در رابطه با اجرای طرح «ساعت به وقت گلستان» گفت: با اجرای این طرح که از ساعت ۱۳ الی ۱۵ اجرایی می‌شد توانستیم ۱۰۰ مگاوات ذخیره کنیم و در کشور رتبه سوم را به خود اختصاص دهیم.

نصیری در رابطه با کنتورهای برق دست‌کاری شده توسط مشترکان گفت: پیمانکاران متعددی وجود دارند که میزان مصرف برق توسط کنتورها را چک می‌کنند و چنانچه میزان این مصرف کاهش پیدا کند و مشخص شود کنتور دست‌کاری شده است تخلف را اعلام می‌کنند و برای این افراد جریمه سنگینی در نظر گرفته می‌شود.

 مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: در زمینه اجرای طرح‌های روستایی و شهری نزدیک به ۳۰ میلیارد بودجه داشتیم که ۷۰ درصد آن جذب‌شده و توانستیم اقدامات خوبی در این زمینه انجام دهیم.

نصیری با اشاره به پخش مناظره‌های انتخاباتی افزود: تمام تلاش ما این است که در ایام انتخابات ریاست جمهوری برق هیچ منطقه‌ای قطع نشود تا حقی از کاندیداها ضایع نشود.

وی با اشاره به سرقت ترانس‌ها گفت: ترانس‌ها دو دسته عمومی و خصوصی هستند که در زمینه ترانس‌های عمومی سرقتی نبوده اما تعدادی از ترانس‌های مربوط به چاه‌های کشاورزی به سرقت رفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: البته شرکت برق این آمادگی را دارد که بعد از عملیات برداشت و بلااستفاده بودن ترانس‌ها آن‌ها را جمع‌آوری کرده و در اختیار خود کشاورز قرار دهد تا دو بار در زمان استفاده نصب شود.

نصیری با بیان اینکه گلستان گرما و رطوبت زیادی دارد، افزود: پیک مصرف برق در زمستان ۳۷۰ مگاوات و پیک مصرف برق در تابستان یک هزار و ۱۰۰ مگاوات بوده و ما مجبوریم در ایام تابستان ۷۰۰ مگاوات بیشتر تولید کنیم.

وی تصریح کرد: ما تنها در ۲۰۰ روز از سال مصرف بالای برق داریم و چنانچه مردم در این ایام مصرف برق را رعایت کنند نیازی به اضافه کردن نیروگاه برق جدید نداریم.

نصیری اظهار کرد: سه میلیارد تومان هزینه کاهش مصرف برق و پیک ما بوده که امیدواریم در سال ۹۶ جذب شود.

وی از طرح تشویقی برای مشترکان کم مصرف خبر داد و گفت: تا کنون یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تشویقی به مشترکان، کشاورزان و اداراتی که در مصرف برق صرفه‌جویی داشته‌اند، پرداخت شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان در رابطه با فعالیت‌های انجام‌شده در سال گذشته اظهار کرد: ۵۱ میلیارد ریال برای توزیع فیدر، ۵۰ میلیارد ریال برای کاهش زمان خاموشی‎ها در استان، ۷۰ میلیارد ریال برای اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‎های فرسوده شهری و ۶۰ میلیارد ریال برای اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی هزینه شده است.

نصیری تصریح کرد: غیرحضوری شدن پرداخت هزینه‌های انشعاب و سایر خدمات و راه‌اندازی سامانه همراه مشترکین بر روی موبایل از دیگر برنامه‌های اجرا شده است.

بهبود ۲۳ درصدی شاخص‌های کلان صنعت توزیع برق در گلستان

وی از بهبود ۲۳ درصدی شاخص‌های کلان صنعت توزیع برق در گلستان طی چهار سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: مجموع خطوط شبکه توزیع در سال ۹۲، ۱۳ زار و ۵۷۵ کیلومتر بوده که در سال ۹۶ به ۱۴ هزار و ۶۴۳ کیلومتر رسیده است.

نصیری افزود: مجموع ظرفیت پست‌های توزیع در سال ۹۲، یک هزار و ۸۵۲ مگاوات آمپر بوده که در سال ۹۶ به دو هزار و ۱۹۹ مگا ولت‌آمپر رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: تعداد کل مشترکین برق در سال ۹۲، ۵۸۱ هزار و ۴۷۳ نفر بوده که این آمار در سال ۹۶ به ۶۷۸ هزار و ۵۷۱ نفر رسیده است.

وی از کاهش ۴۶ درصدی حوادث انسانی سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ خبر داد و گفت: در ایام مختلف سال افراد و گروه‌های مختلفی را برای کمک‌رسانی به استان‌های حادثه‌دیده از جمله مازندران، گیلان، خوزستان و ... داشته‌ایم.