قدرت اخوان اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح عملکرد حوزه درمان استان در سال گذشته تصریح کرد: علاوه بر این ۱۳ میلیارد تومان از محل ردیف های متمرکز وزارتی حوزه درمان جذب شده است.
وی افزود: اعتبارات متناسب با نیاز های اولویت بندی شده تجهیز و توسعه مراکز درمانی صرف شده و در این راستا مهمترین نیازهای بیماران در اولویت قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به اخذ تائیدیه ایجادچارت تشکیلاتی مرکز آموزشی و درمانی چهار بیمارستان اشاره کرد و افزود: این بیمارستان ها شامل امام رضا (ع)، امام خمینی(ره)، پارس آباد و کوثر هستند.
به گفته اخوان اکبری در سال گذشته ۵۵ پزشک متخصص در مراکز درمانی جذب شده و علاوه بر این ۹۲ پزشک متخصص در شهرهای اردبیل، مشگین شهر، خلخال، پارس آباد و گرمی مقیم شده اند.
وی به اجرای طرح ماندگاری پزشکان متخصص به تعداد ۲۸ نفر متخصص و ۱۵ نفر پزشک عمومی در شهرهای بیله سوار، گرمی و کوثر اشاره کرد و گفت: علاوه بر این ۴۵ متخصص و ۱۰ پزشک عمومی در شهرهای خلخال، نیر، نمین و سرعین نیز جذب شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایجاد بخش جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان مشگین شهر، تجهیز مرکز درمان ناباروری اردبیل، خرید تجهیزات پخت صنعتی برای مراکز درمانی و واگذاری ۸۰ درصد از تخت های دیالیز به بخش خصوصی را از دیگر اقدامات حوزه درمان برشمرد.
وی افزود: راه اندازی درمانگاه سرپایی شیمی درمانی و بخش هماتولوژی در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل، راه اندازی مرکز غربال گری سرطان در بیمارستان امام خمینی (ره) پارس آباد از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته است.
اخوان اکبری تجهیز و راه اندازی کلینیک ویژه امام رضا (ع) با ۱۵ درمانگاه تخصصی، تجهیز بخش های الحاقی بیمارستان نمین و کلینیک ویژه تخصصی نمین و تجهیز بلوک زایمان بیمارستان ولی عصر (عج) مشگین شهر از اقدامات توسعه مراکز درمانی برشمرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تاکید کرد: علاوه بر این برای دو بیمارستان مشگین شهر و علوی اردبیل دستگاه سونوگرافی، برای بیمارستان گرمی دستگاه رادیولوژی و برای بیمارستان خلخال دستگاه فیکو تهیه شده است.