بندرعباس - مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: افزایش حقوق مستمری‌بگیران در دولت یازدهم بیش از نرخ تورم بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید تقی نوربخش یکشنبه شب در نشستی با خبرنگاران بیان داشت: امروز که کشور ما به همت دولت تدبیر و امید و تحت رهنمودهای مقام معظم رهبری، با گذر از بحران تحریم‌های ظالمانه آماده یک جهش اقتصادی است، در مسیر تلاش برای غلبه بر رکود و به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد داخلی و تقویت بنیان‌های اقتصادی که در یک دهه گذشته به‌شدت آسیب‌دیده و در مواردی حتی متزلزل شده بود.

وی عنوان کرد: سازمان تامین‌اجتماعی در راستای کمک به تحکیم پایه‌های اقتصادی کشور، وظیفه حمایت موثر از لشکریان توسعه و نیروهای مولد کشور در برابر ریسک‌های احتمالی ناشی از اجرای برنامه‌های معطوف به بازسازی بنیان‌های اقتصادی را بر عهده دارد که این حمایت‌ها مشخصا از راه تقویت انواع خدمات و حمایت‌های بیمه‌ای و درمانی ویژه کارگران بیمه‌شده مانند ارائه خدمات سلامت به کارگران، مستمری‌بگیران و خانواده آنان، پرداخت انواع مستمری‌ها، مقرری بیمه بیکاری، غرامت دستمزد و... و در قالب ۱۸ نوع خدمت بیمه‌ای صورت می‌گیرد.

نوربخش خاطرنشان کرد: سیاست راهبردی سازمان تامین‌اجتماعی این است که از یک‌سو در بخش اقتصادی و سرمایه‌گذاری‌ها، ضمن تلاش هدفمند برای حفظ و ارتقای ارزش اندوخته‌های بیمه‌شدگان نزد این سازمان، از ظرفیت شستا – شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌اجتماعی - برای کمک به رونق‌بخشی به اقتصاد کشور و کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کند و این بخش بزرگ و توانمند اقتصادی کشور را به موتور محرک غلبه همه‌جانبه بر رکود اقتصادی تبدیل سازد.

به گفته وی، سال گذشته ٤٢ هزار میلیارد تومان حقوق به بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان پرداخت شد که در سه سال گذشته بیش از ٢ برابر افزایش یافته است. مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جاری همچون سالهای استقرار دولت تدبیر و امید بالاتر از نرخ تورم افزایش یافته و سعی می کنیم گام هایی برداریم تا جبران سال های گذشته انجام شود.

وی اظهارداشت: دولت، سال گذشته ٩٢٠٠میلیارد تومان از بدهی هایش به سازمان تامین اجتماعی را پرداخت کرد.

نوربخش با بیان اینکه اموال و دارایی های سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران و بازنشستگان است، گفت: از این اموال صیانت می کنیم و با پیگیریهای انجام شده و حکم دستگاه قضایی ٦٠٠میلیارد تومان از اموال بیمه شدگان به این سازمان بازگشت.

مدیرعامل تامین اجتماعی کشور گفت: پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس که از سال ۱۳۸۳ در دولت هشتم و عملاً عملیات اجرایی آن در دولت نهم و دهم و یازدهم به‌وسیله پیمانکاران عمدتاً خارجی در ابتدا و سپس به دلیل اعمال فشارها و تحریم‌ها در دولت تدبیر و امید با تدبیر در مقابل تحریم و با تجهیز منابع داخلی توسط کارشناسان ایرانی اجرا شد.

نوربخش تصریح کرد: اولین فاز از پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین پروژه خودکفایی بنزین با کیفیت استاندارد و با افزایش میعانات گازی به‌عنوان یکی از سیاست‌های ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری به‌عنوان خواسته به‌حق معظم له در ساحل آب‌های نیلگون خلیج‌فارس به بهره‌برداری رسید.

وی بیان کرد: سازمان تأمین اجتماعی افتخار دارد با راهبرد صیانت و ارتقای اندوخته بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران از سال ۹۲ و در دولت یازدهم در تأمین منابع و مدیریت نیمی از پروژه پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس مشارکت کند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: تأمین اجتماعی که بستر و هدف توسعه است، بر اساس گزارش تحقیق و تفحص مجلس در دولت‌های نهم و دهم محل تنازع قوه مجریه با دو قوه دیگر و خلق یکشنبه سیاه و سو جریانات مالی و اجتماعی به شهادت ده‌ها پرونده مطبوعه در محاکم قضایی بوده است در دولت یازدهم با خروج از حاشیه‌ها و بازگشت به بستر حرفه‌ای ضمن ایفای تعهدات به‌موقع در پرداخت مستمری و تأمین درمان و سایر تعهدات بیمه‌ای که رقم آن فقط در سال ۹۵ بیش از ۶۸ هزار میلیارد تومان بدون اتکا به بودجه عمومی بوده است با اصلاح ساختار و تدوین برنامه استراتژیک اتخاذ راهبرد خروج از بنگاه‌داری و آغاز واگذاری ۷۰ شرکت مدیریتی به بخش خصوصی سعی کرده است در صنایع زیر بنایی و در توسعه اقتصاد ملی مشارکت نماید که در نتیجه آن شاهد بهره‌برداری از تولید ۶۰ قلم دارو در اولین روز سال ۹۶ و امروز بهره‌برداری از پروژه ستاره خلیج‌فارس هستیم.

وی اضافه کرد: مزید استحضار است در بخش نفت، گاز و پتروشیمی هم‌اکنون این سازمان در پروژه متانول مرجان، پتروشیمی بجنورد، پروژه بزرگ فناوران، پروژه سیراف، ایجاد برند پرسیران پتروشیمی مروارید که افتتاح شد فعالیت می‌کند.