تبریز - رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما نمی توانیم تکنولوژی را از ریشه کنار بگذاریم ولی باید نحوه استفاده صحیح از آن را فرا گرفته و در راستای اهداف سازمانی به کار گیریم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی امروز در نشست شورای مدیران تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه مهم‌ترین داشته ما شبکه عظیم روحانیت است، گفت: در طول تاریخ روحانیان و عالمانی را داشتیم که چشمه تولید فرهنگ و خط‌ دهی به جامعه بودند و پیامبران و امامان نیز اینگونه عمل می‌کردند و اصلی‌ترین رسالت آنان هدایت جامعه بود.

وی تاکید کرد: نقش روحانیون نباید در سازمان به نقشی اداری بدل شود و وقتی یک روحانی درقبال انجام ندادن وظیفه خود می‌گوید پول ندادید من هم عمل نکردم، در واقع رسالت اصلی خود را فراموش کرده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان شد: این سازمان دولتی نیست و بودجه‌ای که به آن تخصیص داده می‌شود نمی‌تواند مکفی باشد برای همین همچون سایر ادارات ما نیز با مشکلاتی مالی مواجهیم.

وی امام خمینی (ره) و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را نمونه بارز روحانیت دانست و افزود: آنان در قبال کارهای بزرگی همچون به نتیجه رساندن انقلاب که در جامعه انجام داده‌اند، نه تنها پولی نگرفتند بلکه داشته‌های خود را نیز در این راه وقف کردند.

حجت‌الاسلام خاموشی در ادامه خاطرنشان کرد: تاریخ روحانیت کشور ما با تاریخ روحانیت کشورهایی همچون ترکیه تفاوت‌های بسیاری دارد زیرا روحانیان ما آزاده و آزادی‌خواه، بافضیلت و مقتدر بودند و قدرت علمی و عرفی فراوانی در منطقه دارا بودند.

وی در ادامه به کمک خیرین در پیشبرد اهداف سازمان اشاره کرد و گفت: همیاری خیران تنها ایده صرف نیست بلکه امروزه قابلیت‌های زیادی دارد و اینکه هزاران جلد قرآن با عنایت خیرین به چاپ رسیده حرکت بسیار نیکویی است و باید مستدام باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: سازمان اگر بخواهد جریان‌ساز باشد، نیازمند برنامه‌ریزی‌های زیرساختی است و بخش اعظمی از این برنامه‌ریزی‌ها برمی‌گردد به حرکت با تکنولوژی روز و هم‌قدم با جامعه بودن.

وی با بیان اینکه امروزه رسانه‌ها به اوج قدرت خود رسیده‌اند و هر شخص برای خود رسانه‌ای دارد اضافه کرد: امروزه ارتباطات آی تی چتری انداخته‌اند بر روی بشریت و انسان امروز لازم است نحوه زندگی با آن را بلد باشد. ما نمی توانیم تکنولوژی را از ریشه کنار بگذاریم ولی باید نحوه استفاده صحیح از آن را فرا بگیریم.

وی ادامه داد: اگر در قدیم هزارنفر پای منبر یک نفر می‌نشستند امروزه این تعداد بی‌نهایت شده‌ و حرف‌هایی که روی منبر زده می‌شوند به عنوان کدی به سرتاسر جهان ارسال می‌شوند که دشمنان می‌توانند از آنان علیه خودمان استفاده کنند پس باید دقت بالایی داشته باشیم.

حجت‌الاسلام خاموشی افزود: امروزه شاهد آن هستیم که دانشجوها، طلبه‌ها، منابع و همه‌چیز رو به افزایش است به طوری که در ۱۰ سال اخیر کسی راجع به نبود یا کمبود منابع به من اعتراضی نکرده است.

وی تلفن‌های همراه را کتابخانه‌ای سیار در جیب افراد دانست و اعلام کرد: با دستگاه‌هایی که امروزه در اختیار انسان‌ها قرار گرفته هیچ‌کس از کمبود منابع آگاهی و اطلاعاتی رنج نمی‌برد و با یک جستجوی ساده می‌تواند در شکل غیراغراق آمیز آن به میلیون‌ها منبع دست بیابد

.

وی با بیان اینکه نحوه برگزاری مناظرات ما به عنوان آرزوی آزادی بیان در برخی کشورها یاد می‌شود گفت: امروز دیوار رسانه‌ای غرب دیواری شیشه‌ای بزرگ و بلند و سنگ‌خور است ولی اینکه ما بنشینیم و سنگی پرتاب نکنیم و در نتیجه نتوانیم در جو رسانه‌ای جهان تاثیرگذار باشیم، تقصیر خودمان است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: سازمان ما نیز با در نظر گرفتن مولفه‌های دنیای امروزی سعی می‌کند در فضاهای مختلف ورود کرده و تاثیرگذار باشد.

وی این جمله را که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عرصه فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی را تنگ می‌کند اشتباه دانست و تاکید کرد: ورود دستگاه‌های همچون فرهنگ و ارشاد به بحث‌های قرآنی و دینی یک اتفاق میمون و مبارک است و ما باید حاضر باشیم هرکجا وظایف ما را دیگران انجام دادند، به کارهای تازه‌تر و مفیدتری قدم بگذاریم.

حجت‌الاسلام خاموشی توجه به رشته‌های جدید دانشگاهی را که مرتبط با جامعه هستند ضروری دانست و گفت: مهندسی اجتماعی یکی از رشته‌های تاثیرگذار وریشه‌دار است که با فراگیری درست و ترکیب صحیح آن با مولفه‌های کلان جوامع می‌توان به مدینه فاضله‌ای که انقلاب ما با هدف آن صورت گرفت دست یافت.