بجنورد- مدیرعامل آتش‌نشانی بجنورد از اعزام تیم امداد و نجات آتش‌نشانی بجنورد به آزادشهر به‌منظور کمک رسانی به حادثه دیدگان انفجار معدن خبر داد.

علی گودرزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از وقوع انفجار در معدن آزادشهر یک تیم امداد و نجات از بجنورد به محل حادثه اعزام شد.

گودرزی افزود: با توجه به اینکه تعداد زیادی نیرو در معدن آزادشهر دچار مصدومیت و حبس شده‌اند، تیم تخصصی به این منظور به آزادشهر اعزام شد.

وی تصریح کرد: پس از هماهنگی‌های لازم با مدیریت بحران، تیم امداد و نجات آتش نشانی بجنورد با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند و چنانچه به نیروهای بیشتری نیاز باشد، آمادگی کمک و اعزام نیرو به آزادشهر  وجود دارد.

به گزار ش خبرنگار مهر، صبح امروز چهارشنبه معدن زمستان یورت آزادشهر دچار انفجار شد که به دنبال آن تعداد زیادی از کارگران مصدوم و حبس شدند.