اهواز - قائم مقام فضای مجازی کشور گفت: وارد عصری می شویم که فضای مجازی سازنده آن هست و دانایی در این عصر در واقع دارایی های ما است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جعفری ظهر امروز در افتتاحیه مرکز مدیریت راهبردی افتا خوزستان اظهار کرد: امروز اطلاعات و دیتا به نقدینگی تبدیل می شود و از ارزش اطلاعات به خوبی استفاده می کنند؛ بسیاری از خدماتی که در فضای مجازی ارائه می شود رایگان است ولی اطلاعاتی که از فضای مجازی دریافت می کنند ارزشی دارد که تبدیل به نقدینگی می شود.

وی در ادامه گفت: پردازش این اطلاعات چراغ راهی برای تولیدکنندگان اقتصادی دنیا است؛ بنابراین باید به صنعت و خدمات نگاهی جدید داشته و از حالت سخت افزاری به نگاه به فضای مجازی معطوف کنیم. در این فضا نیاز به مهارت های پایین کاهش و نیاز به مهارت های بالا افزایش پیدا می کند.

جعفری تصریح کرد: خوزستان این امکان را دارد و این فضا فراهم است که بتواند در این حوزه نقش آفرینی کند؛ فضای مجازی از دو منظر به اقتصاد کمک می کند یکی به عنوان توانمندساز اقتصاد کشور و دیگری نیز تولید اقتصاد جدید هست. بسیاری از اقتصادهای سنتی در این فضا نمی توانند خودنمایی کنند؛ لذا اگر این دو ارزش را دنبال کنیم امسال هم که گرایش اشتغال دارد، از طریق فضای مجازی می توان اقتصاد مقاومتی را محقق کرد.

وی بیان کرد: در سال ۲۰۱۵ بازی های رایانه ای ۵۷.۶ میلیارد یورو بازار داشته که در سال ۲۰۱۷ به ۷۲.۳ میلیارد یورو رسیده و پیش بینی می شود که در سال ۲۰۱۹ به ۸۲.۷ میلیارد یورو برسد.

قائم مقام مرکز ملی فضای مجازی کشور در ارتباط با نسبت موسیقی دیجیتالی گفت: در سال ۲۰۱۳ مقدار ۷.۳ میلیارد دلار در فضای فیزیکی و ۵.۹ میلیارد یورو در فضای دیجیتالی تولید شده است. خوزستان با شرایط نیروی انسانی که دارد می تواند در فضای مجازی نقش آفرین باشد و سهم خود را از بازار الکترونیک بگیرد. این اقتصاد را نمی توان هدف قرار داد مگر که زیرساخت های آن را در کشور فراهم کنیم.

وی اظهار کرد: امنیت اطلاعات فضای مجازی و افتا یکی از مهمترین زیرساخت های لازم برای ورود به بازار الکترونیک و بهره وری مناسب از فضای مجازی است.

جعفری بیان کرد: ۲۹ نظام در راهبرد ملی افتا پیش بینی شده که آن را شکل می دهیم؛ دانشگاهیان، وزارت صنعت، وزارت فناوری اطلاعات، پلیس فاوا و فتا می توانند در این حوزه نقش آفرینی کنند.