به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد امندی ظهر دوشنبه در همایش سالروز جهاد سازندگی و تجلیل از گروه های برتر جهادی ، افزود: سازمان بسیج سازندگی اهدافی را در سرلوحه برنامه های خود را دارد که در قالب برنامه ریزی های پنج ساله و یک ساله انجام می دهد.
وی اظهار کرد: ۱۰۰ تیم پزشکی به مناطق محروم برای ارائه خدمات ویزیت،مشاوره و دارویی به صورت رایگان در سال گذشته اعزام شدند و ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر نیز در سال جاری در اردوهای جهادی شرکت می کنند.
امندی از اجرای ۵۸ پروژه محرومیت زدائی در استان زنجان خبر داد و گفت: ۲۷ پروژه مرمتی هم در سال گذشته در استان زنجان اجرا شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان زنجان گفت: ۷۲۰ نفر به مبلغ ۹ میلیارد تومان در سال گذشته از تسهیلات اقتصاد مقاومتی استفاده کردند و هشت نمایشگاه اقتصاد مقاومتی نیز در سال جاری برگزار شد.
امندی از تولید مستند منهای نفت در زنجان خبر داد و تصریح کرد: غنی سازی اوقات فراغت جوانان و کمک به دولت در محرومیت زدائی و سازندگی با اولویت در روستاها و نقاط کم برخوردار از برنامه های سازمان بسیج سازندگی است و اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در بخش های تولیدی و تبدیلی از برنامه های دیگر سازمان است.
امندی افزود: ارتقای فرهنگ و روحیه جهادی اولویت اول این سازمان است که در این زمینه برنامه های مختلفی را برگزار می شود.
وی تصریح کرد: ۹ هزار و ۶۱۳ نفر از بسیجیان در اردوهای جهادی، هجرت و محرومیت زدائی در سال گذشته شرکت کردند.
رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با تأکید بر اینکه در بخش کشاورزی باید از ظرفیتها و پتانسیلهای هر منطقه استفاده کرد گفت: برای صنایع تبدیلی باتوجه به پتانسیلهای هر شهرستان یک یا دو محصول را بهعنوان قطب آن شهرستان معرفی میکنیم و در حال حاضر طرح پایش از صنایع استان آغازشده است.
امندی با اشاره به اینکه لازمه نهادینه شدن روحیه و فرهنگ جهادی حمایت و هدایت مسئولان از پتانسیلها و ظرفیت جوانان است گفت: جوانان از ظرفیتهای بالایی برخوردارند و باید آنان را باور کرد چراکه آینده کشور در دستان آنها است.
وی به برگزاری نمایشگاهها و فروشگاههای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: ۱۶ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی برگزارشده و امسال نیز با توجه به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی نامگذاری شده تلاش خواهیم کرد برنامهها کارایی بهتری داشته باشد.